HUVUDET BLAND MOLNEN

Filmrekommendation igen (thank you Boxman!): Head in the Clouds som jag såg lite tidigare idag. Hade verkligen inga förväntningar alls på den här filmen eftersom jag aldrig hört talas om den men den var underbar! Ett lite episkt (romantiskt) drama med Charlize Theron (gör en jättebra prestation och är bara så snygg genom hela filmen.. en orgie i 30-tals frisyrer och kläder), Stuart Townsend och Penelope Cruz.

Tagline:
 "England, 1933. Hon är en dynamisk mix mellan amerikanskt nytänkande och franskt aristokratblod. Han kommer från en solid irländsk polisfamilj. Deras nyvunna lycka blir dock allt för kort när hon plötsligt måste resa ifrån honom. Flera år senare får han ett brev där hon skriver "Kom och besök mig i Paris". Det blir en omtumlande återförening, men även denna gången får deras möte ett abrupt slut. För i Spanien rasar kriget mellan demokrater och fascister. Hans bakgrund kräver att han försvarar demokratin. Hon vill bara att livet ska gå vidare. Därför måste deras vägar skiljas. För evigt. Men ödet har några grymma överraskningar i beredskap. De möts återigen i Paris, som nazisterna håller i ett blodigt järngrepp. Denna gång är de bittra fiender."

Se!

Head in the Clouds 1   Head in the Clouds 2
Head in the Clouds 3

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tror att jag fick denna film i brevlådan idag. Det var nåt specialerbjudande som tidningen "Hennes" hade :) ska se den ihelg hade jag tänkt!

Postat av: Ellinor

Sandra: Tycker jag absolut du ska göra, rekommenderar den som sagt helt klart!

2006-01-28 @ 09:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se