MUMIEHUNK

ArnoldVosloo

På fyran i detta nu.. "The Mummy Returns" med Arnold Vosloo som Imhotep. I mina ögon.. hunkig som få och enda anledningen till att jag trots allt kikar för vet-inte-vilken-gång-i-ordningen (själva filmen är rätt larvig).


Kommentarer
Postat av: Anna

Filmen i sig är faktiskt skitdålig, men i fyra bröllop och en begravning (på trean) så finns det ju inget snyggt alls....men jo, Arnold funkar.....;)

Postat av: Fredrik

Jag fick för mig att det var första mumiefilmen TV4 visade ikväll. Där ser man. Jag vet att jag är i minioritet på den punkten, men jag tycker "Returns" är den bättre filmen av de två. Bättre, som i riktigt underhållande. "The Mummy" var förbaskat tråkig.

Och vad gäller hunkandet vet jag inte mycket om, men Vosloo är en duktig skådis med cool stil som förtjänar bättre roller än den skit han oftast får.

Så säger Fredrik. Mjää.

2006-01-01 @ 23:44:44
URL: http://shanshu.org/
Postat av: Ellinor

Anna: Skitdålig var väl att ta i.. ;) Jag vet inte jag - det är något med John Hannah (med i BÅDE "Fyra bröllop.." och "The Mummy" som jag gillar! Kanske är det den skotska dialekten.. Hur som helst slår Arnold honom med hästlängder!

Fredrik: Trodde det jag med men tji.. Faktum är att jag håller med dig där - att uppföljaren är betydligt bättre! Dock slår båda två utan tvekan "The Scorpion King" som väl skulle räknas som någon sorts uppföljare till Mummy-filmerna (fast med helt annan story då och värdelösa The Rock i huvudrollen). Vosloo har man ju inte sett i så mycket annat tyvärr (en enda film som var rätt dålig den med) men jag skulle gärna se mer av honom.. BÅDE för agerandets och utseendets skull ;)

2006-01-02 @ 09:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se