NANADEBARY

Nanadebary
Magasin i Köpenhamn fick jag äntligen chansen att testa parfymen Nanadebary (den rosa varianten) som jag länge varit nyfiken på. Doften beskrivs som: Celebrate sophisticated sensual femininity. A perfect balance of lily, calabrais jasmine, bourbon vanilla, ginger and nutmeg. A hymn of sensuality with notes of cloves, musk, myrtle and sandalwood. Tidigare har bl a Sessan skrivit om den.

Priset var rätt saftigt såklart, ca 500 DKK för den lilla flaskan (utan "puff") och 700 DKK för den stora. Snäll som han är erbjöd K sig att köpa den lilla åt mig.. tackade nej eftersom jag inte var säker på att den kändes helt hundra efter bara ha testat den en gång. Nu i efterhand ångrar jag mig såklart - hur dum var inte jag?! Gratis är gott och det var faktiskt parfymen också.. jäklar!

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag är en sucker för parfymer med puff, de är så fina. Fler tillverkare borde inse detta.

Postat av: Ellinor

Helena: Håller med.. det känns lite lyxigt sådär! Fast just nu kan jag faktiskt inte komma på en endaste en (förutom Nanadebary då) med puff..

2006-01-01 @ 20:45:11
Postat av: martin f

Puff är sjukt snyggt, men tyvärr är de inte särskilt praktiska. De läcker lätt och de tillåter luft komma ner till den värdefulla vätskan som antingen dunstar eller förstörs. Tyvärr. Jag vill också ha en puff!

2006-07-16 @ 13:06:36
URL: http://acgross.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se