SPEKULATIONER

Åh, vad jag önskar att jag hade kunnat söka det här jobbet! Om jag hade bott i Malmö det vill säga.. eller ännu hellre, i själva Köpenhamn såklart! Undrar vilket första steget borde vara om man nu tänker sig att flytta utomlands (Köpenhamn i mitt fall om det nu inte framgick), ordna jobb eller bostad? Sist jag var på Fields strax innan jul pratade jag med en tjej som jobbar på Debenhams där. Enligt henne så var de många svenska tjejer just där, varav de flesta verkar jobba i Danmark och bo i Sverige. Antar att det beror på att lönen är bättre i DK medan levnadskostnaderna är lägre på andra sidan sundet. Men det är ju just för att jag vill bo i Köpenhamn som jag vill jobba där.. inte bara det senare. Hm..

Kommentarer
Postat av: Jonna

Flyttar man själv utomlands, så måste bostad och jobb lösas parallelt. Man fixar inte det ena utan det andra. Om man däremot flyttar till ngn som redan bor där (som jag gjorde) gå det ju att lösa jobbgrejen lite senare. Om man är överens om det med den man flyttar ihop med, vill säga. Lycka till!

Postat av: Anna

Jag hade lätt kunnat tänka mig att jobba i köpenhamn men då ska jag banne mig bo där med....

ska jag jobba utomlands igen fixar jag arbete först, boende löser sig alltid...

2006-01-16 @ 19:08:11
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Jonna: Det är sant, det ena funkar ju inte utan det andra (såvida man inte har massa stash och klarar sig utan jobb ett tag eller, som du säger, flyttar till någon som redan bor där).. och det är svårt att tajma ihop båda. Tills vidare förblir det en dröm..

Anna: Håller med, what's the point med att bo kvar här då liksom?! Förutom att det väl är ekonomiskt fördelaktigt..

2006-01-17 @ 11:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se