HEJ HEJ SVERIGE!

Vi framför Himmelens tempel

Hemma igen!

Efter cirkus 9 timmars ruskigt obekväm flygresa Beijing-Stockholm somnade vi gott innan 10 igår kväll, vaknade vid 5 (= 11 Beijingtid) och för någon timme sedan lämnade älskade K mig för Göteborg. Det har varit en trevlig resa men just nu känner jag mig lite för jetlagad (har dessutom halsont och förkylning på g) för att skriva mer om det så det kommer senare. Trots allt rätt skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Välkommen hem! Är jättenyfiken på hur ni haft det, vad ni hunnit med och vad du tyckte.

Postat av: Katarina

Välkommen hem! Jag känner igen mig på pricken, när jag kom hem från Kina förra sommaren vaknade jag också i ottan, hade upplevt en obekväm flygresa och dragit på mig världens dunderförkylning!

2006-07-19 @ 15:44:12
Postat av: Ellinor

Agneta: Tack! Det kommer i omgångar tror jag, vet inte riktigt var jag ska börja..

Katarina: Antar att det är något man får ta, åtminstone jetlagen.. det känns värre nu då man kommer hem och slappnar av än vad det gjorde då man anlände till Kina. Flög du med Air China? Det gör jag aldrig igen.. :/

2006-07-19 @ 15:54:19
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Katarina

Ellinor: Precis så kände jag också ang jetlag, när man åkte ner var det bara att gilla läget liksom, man hade inte tid att vara jetlaggad.

Yes, jag flög också med Air China och håller med dig - aldrig igen! Fy sjutton vilka traumatiska minnen jag har av det bolaget. Vi blev t ex sittandes i ett plan i sju timmar (!!!) utan info på ditresan i samband med en mellanlandning. Sanslöst. Folk började freaka liksom...

2006-07-19 @ 19:26:23
Postat av: Li

Vad var det som var så hemskt med Air China?

2006-07-19 @ 22:43:22
Postat av: Frida

Välkommen tillbaka!

2006-07-20 @ 03:10:45
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Katarina: My God, sju timmar! Dålig service verkar vara det där bolagets ledord.. :/

Li: De var långt ifrån hemska, bara sämre på vissa sätt jämfört med många andra flygbolag. Sura och icke-serviceinriktade flygvärdinnor, otroligt obekväma säten (jag som ändå är kort fick ont överallt, undrar då hur längre människor kände sig), en enda relativt liten tv-skärm längst fram i planet där de visade Big Momma's House (?) med Martin Lawrence under resan varvad med reklam. Kändes helt enkelt som om man var tillbaka i 90-talet.. de är i behov av en liten uppdatering.

Frida: Tack :)

2006-07-20 @ 10:33:30
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se