OPERATION KÖPENHAMNSFLYTT

Jag är fixerad vid pengar. Neej, inte på så sätt att jag är en golddigger men däremot har jag blivit nästan sjukligt besatt av att ha koll på min egen ekonomi. Egentligen så har jag alltid stenkoll på min budget.. dubbelkollar alltid vad jag har kvar att röra mig med efter i stort sett varje litet inköp och det är alltid mer pengar än månad kvar om ni förstår vad jag menar. Å andra sidan får jag ofta cravings, i stil med att Den där MÅSTE jag ha och då kommer kreditkortet in handy + att jag har konto hos de vanliga (La Redoute, HM). Inte alls bra att handla för pengar man egentligen inte har, skulle väl inte ha så pass hyfsad ekonomi som jag ändå har om jag hade betalat för allt jag köper på en gång så att säga. Dessutom går ju en del av pengarna jag faktiskt har åt att betala av på dessa konton.. så hade jag inte haft dem hade jag ju haft ännu bättre ekonomi. Ni fattar - det blir en ond cirkel. Dumt.

Nu har jag i alla fall insett att det kommer gå åt bra med flis till flytten (den blir ju inte av imorgon precis men ändå). Räknar med att behöva sticka inom åtminstone en månad efter att jag väl fått jobb - vilket ju är det allt hänger på, jag måste börja skicka iväg ansökningar! - och eftersom min lägenhet har tre månaders uppsägningstid så blir det ett par dubbla hyror i alla fall. Plus att de nästan alltid kör med några månaders deposition på 2:a handslägenheter i Köpenhamn (vilket jag dock hoppas att K inte har något emot att lägga ut för). Och så naturligtvis alla kostnader som alltid tillkommer i samband med en flytt, hyra av bil + bensin osv. Kort sagt.. it all adds up. Så nu är det flytten jag sparar till. Det är nästan så jag ångrar att jag lade ut så mycket pengar på en semester (Kina) men det är så dags nu.

Hur som helst, med anledning av Operation Köpenhamnsflytt rear jag ut min själ på Tradera. Här hittar ni mina auktioner. Kom och kööööp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se