SEXTRAKASSERAD?

Alltså, jag börjar banne mig tycka att jag blir sextrakasserad på jobbet! Inte riktigt allvarligt men lite irriterad börjar jag bli.. På sistone har kocken (som är ca 70 år, mind you!) börjat kommentera min klädsel varje gång jag jobbar och "klagar" över att jag inte klär mig mer avslöjande - typ kort kjol istället för mina vanliga svarta jobbarbyxor + linne nu på sommaren - för att locka gäster. Som om det är jag som är ansvarig för att antalet gäster (inte under VM dock) inte är så många pga min blotta uppenbarelse.. Det är inte så seriöst men i alla fall. Igår fick jag så höra av den inhoppade kocken ("bara" ca 60 år) att jag borde operera tuttarna ("för att ha lite mer att visa upp").. han jämförde mig med den andra - också inhoppade - tjejen som jobbade. Hon är 18 år, minst en decimeter längre än mig och har typ C-kupa. Hallå, ursäkta mig för att jag råkar vara född sådan här.. jag är liten (ca 1,57) och normalsmal (behöver ju inte avslöja exakt antal kilon här men det är under 50) - då har man inte bröst stora som bazookas om man inte har stoppat in lite "extra fyllning" (se tillägg). Skulle jag råkat vara begåvad med t ex en C-kupa skulle det se lagom seriefigursaktigt ut till mitt tiny self. Jag tar det inte så himla allvarligt men jag tycker det är så onödigt att racka ner på en persons kroppsliga attribut då det borde vara insatsen som räknas istället.. Och jag jobbar sjukt hårt. Faktiskt.

TILLÄGG: Nu menade jag inte att man inte kan ha stora bröst fast man är kort och smal. Men det är ju ofta ärftligt och är man liten + har en mamma, mormor, farmor etc som inte är några C-kupor är chansen inte så stor att man får det själv heller. Tyvärr. För jag hade gärna haft lite större tuttar även fast jag är nöjd med mina - jag är inte platt som en pannkaka heller!

Kommentarer
Postat av: Jenny - JennysWebsite.net

Trist när andra ska hålla på att klaga på ens kropp! Varför ska alla tvingas att se ut som sexobjekt???... Jodå visst kan man ha naturliga stora bröst även om man är liten... Själv är jag 1.56 normalsmal och har D+ kupa... och här är inget instoppat minsann...

Postat av: Ellinor

Jenny: Ooops, jag menade inte riktigt så.. det är klart att man kan ha naturligt stora tuttar trots att man är liten men jag har inget sådant i släkten heller. För övrigt så håller jag med dig.. sexobjekt är jag gärna för min pojkvän men inte i "professionella" sammanhang som jobb!

2006-06-16 @ 13:02:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Gammelmamma Biggis

I såna där lägen önskar jag alltid att jag vågade dräpa i med någon avsnoppande (med betoning på snopp) kommentar, typ: "hade du haft en lite större balle så kanske maten hade smakat lite bättre!?". Ge igen med samma mynt! På dom bara. Morr! Och här har du en till - 1.56 lång, 70A i BH. Hade det funnits mindre hade jag kunnat använda 65A...

2006-06-16 @ 13:29:49
URL: http://gammelmamman.blogspot.com
Postat av: kaksmulor

Nej fy så arg jag blir! Det är verkligen fräckt att tro att man kan kommentera folk hur som helst. Det värsta är ju att man (iaf jag), för att avväpna, gärna hakar på i jargongen lite. Men nån gräns får det väl finnas!
Om folk säger riktigt olämpliga saker i min närhet brukar jag titta dom rakt i ögonen och fråga "Vad sa du?" då inser dom oftast hur idiotiskt det lät och försöker släta över. Om jag ändå fortfarande är arg säger jag nåt i stil med "Jaså, jag tyckte precis det lät som att du kommenterade (mina bröst/min klädsel/annat), men det vore ju otroligt korkat. Tur att det inte var så."

Sätt gubbarna på plats bara!

2006-06-16 @ 21:05:31
URL: http://kaksmulor.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Biggis: Haha, gud så bra sagt! Önskar jag hade varit så modig bara.. Samma här vad gäller BH-storleken, har precis insett att jag faktiskt inte har 75A utan snarare 70 - 65 skulle säkert också funka. Men man vill ju inte gärna springa på barnavdelningen och leta tutthållare..

Kaksmulor: Exakt! Om det där att haka på i jargongen alltså.. jag märker att jag tenderar att bara humma med lite, fnissa lite osäkert sådär. Riktigt irriterande! Och en bra taktik du kör i övrigt, kanske borde försöka med den nästa gång jag med! Peppar peppar..

2006-06-19 @ 02:26:01
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se