ÄLSKADE KÖPENHAMN!

Köpenhamn!

Som jag nämnt firar jag och K 1 år i helgen och då bär det naturligtvis av till "vår" (och min i allra högsta grad) stad Köpenhamn där träffades första gången. Vi ska bo på "vårt" hotell också - fast det blir knappast samma rum iom att ingen av oss ens minns rumsnumret - och har väl inga direkta spikade planer för helgen förutom att älska hela nätterna och hångla hela dagarna. Ungefär. Längtar dit så att det känns ordentligt i hjärtat och det är inte enbart för K:s skull - I love Copenhagen!

Problemet nu ligger i att hitta biljetter. Dumma som vi är har vi vetat om resan i månader men först idag gick K in och skulle boka resan = såklart bara dyra biljetter kvar. Har ägnat halva kvällen åt att leta alternativ och har i alla fall lyckats boka ditresan - som blir med SAS. Returen blir antingen tåg (blä, men det skiljde en del i pris) från Malmö eller FlyNordic. Dessutom anländer jag redan vid lunchtid på fredagen vilket innebär att jag troligtvis kommer få skrota omkring på egen hand tills K kommer från Göteborg vilket jag gissar blir någon gång sent på eftermiddagen. Inte hela världen.. men kanske kan övertala honom att ta hela dagen fri istället och komma tidigare. Roligt ska det bli i alla fall - och så håller vi tummarna för att solen skiner som en besatt hela helgen!

Förresten så avslöjade K i telefon tidigare ikväll att han varit inne och kikat här för några dagar sedan och naturligtvis råkade han läsa inlägget jag länkar till ovan så han vet om det där med "den lilla presenten". Damn it.

Kommentarer
Postat av: kaksmulor

Å så härligt! Både med årsdagen och Köpenhamnstrippen… Jag längtar alltid tillbaka dit, var där senast i påskas. Kila in på Café Norden och ta en cappuccino för mej…

2006-05-09 @ 23:42:59
URL: http://kaksmulor.blogspot.com
Postat av: sandra

åh vad kul. och mysigt. jag älskar Köpenhamn, har en dröm om att flytta dit någongång :)

2006-05-10 @ 08:45:13
URL: http://sjt.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Kaksmulor: Jag med.. Köpenhamn bor i mitt hjärta! Kanske blir det Café Norden men ingen cappuchino för mig (dricker inte kaffe) :)

Sandra: Samma här! En dröm som jag tänker göra till verklighet inom något år eller så i alla fall..

2006-05-11 @ 11:06:08
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se