HYPERSTRESS

Hyperstressad. Ska vara på restaurangen alldeles för tidigt idag pga beställning (måste gå 15.20) och innan dess ska jag både hinna göra mig själv och lägenheten presentabla - kanske främst den senare - eftersom K kommer med tåget från Göteborg ikväll. Stackaren får sitta på restaurangen och vänta på mig i typ 2 timmar men eftersom han måste åka tillbaka och vidare till Köpenhamn (globetrotter) redan på måndag så tycker jag det är rätt åt honom.. ;) Inget mer bloggande idag alltså och det är väl lika bra för jag har varit så trist de senaste dagarna!


Kommentarer
Postat av: Anna

Kommer sakna din blogg när du är i China! :( Du är aldrig tråkig!

2006-05-27 @ 12:46:46
Postat av: Ellinor

Anna: Det är ju bara i 10 dagar.. men tack för komplimangen, det var jättegulligt sagt!

Postat av: GiselaQ

Precis, instämmer i att du aldrig är tråkig. Bara personlig, och det gillar jag. Unnar dig verkligen att ta tillvara varje sekund med K. Åkte förresten förbi Rådhuspladsen i Kph igår och undrade var det var du satt och väntade på K häromhelgen. Konstigt va´? "Undrar om det var där mitt på torget Nippertippan satt?"Det känns ju som om jag känner dig lite genom den här bloggen, men du har ju absolut ingen om vem jag är!

2006-05-27 @ 17:18:43
Postat av: GiselaQ

....ska förstås vara: " men, du har ju inngen ANING om vem jag är."

2006-05-27 @ 17:20:08
Postat av: Ellinor

GiselaQ: Man får alltid dåligt samvete då man bara hinner "fulblogga". Kul att höra att jag i alla fall är så pass personlig att t ex du tycker att det känns som om du känner mig, det är ju det som är meningen :) Även om man kanske är lite försiktig ändå och inte lämnar ut sig helt på alla plan med hänsyn till andra människor.

Ps! Förresten var det på bänkarna nära kiosken till vänster (om man kommer från stationen) på Rådhuspladsen jag satt och väntade på K :)

2006-05-29 @ 10:20:56
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se