SHOEMANIA

Är nästan översvallande nöjd med gårdagens inköp tema skor!

Diba skor
Cognacsfärgade pumps med guldsula och träklack från Diba, köpta på Åhléns för 549:- 

Kärlek vid första ögonkastet med de här skorna trots att det var ren impulsshopping! Såhär står det bl a om märket Diba på Have2Have (där man också kan köpa några av deras skor): Diba Shoes are designed by famous designer Frits Dijkmans and his design team in Holland. Most of the Diba Shoes are produced in Brazil using the best leather in the finest factories available. Diba is always looking for the most effective way to bring high quality, high fashion shoes to women, while keeping the value high and the price reasonable.  Jag älskar dem i alla fall redan och tror att de kommer att bli väldigt användbara! Go buy!

Skopunkten skor 1

Skopunkten skor 2
Två par kilklackar från Skopunkten

Samköpte med kära mor (som tog ett par blå joggingskor, hon kan inte ha "vanliga" skor pga knölar nedanför stortårna som jag nog dessvärre också är på väg att ärva.. kommer nog att ta tag i en operation förr eller senare) så priset för dessa blev inte mer än 300:- för båda! De svarta har egentligen remmar runt fötterna men jag tyckte de var snyggare utan. Egentligen hade jag bespetsat mig på ett par underbara kornblå kilklackar (det är dessa, fast som sagt i blått) men vi kunde bara hitta den ena 37:an trots idogt letande (38:orna var som båtar) och i övrigt fanns det bara några par kvar i andra storlekar. Fick gå därifrån utan dem och med en sur min istället (fast ju med paren ovanför i alla fall) och på webshopen är de slut. Tänker göra ett seriöst försök att leta upp dem i andra butiker nästa vecka för jag blev verkligen kär (är det förresten någon som hittar dem i blått, storlek 37 så är jag evigt tacksam om ni skulle vilja hugga dem och skicka dem till mig - betalar såklart frakten). Men i övrigt så är jag så nöjd så nöjd med mina köp..!

Kommentarer
Postat av: M

Shopping spree :)) Snygga var dem. Lite sugen på kilklackar blir jag. Ser ju så fint ut på andra men på mina egna fötter vet jag inte riktigt.

Postat av: Alexandra

Hur blev håret?

2006-05-11 @ 11:15:20
Postat av: Ellinor

M: Jag är väldigt kräsen då det gäller just kilklackar (kan se så klumpigt ut) men just de där två gillade jag faktiskt! Tycker du ska prova i alla fall.

Alexandra: Ska blogga om det men hinner inte riktigt just nu innan jobbet..

2006-05-11 @ 11:24:36
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: M

Det är just den där klumpigheten som är jobbig. Men det skadar ju inte att prova :)

2006-05-11 @ 11:25:26
URL: http://theprinzessinway.blogspot.com
Postat av: sandra

Jag tror de där blåa kilklackarna finns på "min" Skopunkten. Det var inte så länge sen jag såg dem där iaf.

2006-05-11 @ 19:12:38
URL: http://sjt.webblogg.se
Postat av: Frida

Söta alla tre fast jag gillade de sista bäst! =)

2006-05-11 @ 21:51:38
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Louise

Åh, alla 3 paren var jättefina!

2006-05-11 @ 22:02:56
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: sparris

Om du menar hallux valgus-knölar så måste jag berätta om idrottsläkaren i Uppsala som opererar sånt, det tar en kvart och man kan i princip gå därifrån på egna ben!
Min mamma har nyss opererat sin andra fot(den första för 5-6 veckor sen) så snart kan hon gå som hon vill igen. :) Självklart måste man jobba med foten, det är inte bara att skära och köra, men jämfört med den gängse metoden verkar det oerhört smidigt. Det kanske går att få remiss?

2006-05-11 @ 22:18:58
URL: http://blekgul.blogspot.com
Postat av: Ellinor

M: Tycker jag absolut du ska göra!

Sandra: Åh, är det sant? OM du skulle läsa detta igen och OM du skulle råka kika in i butiken och se dem igen, kan inte du meddela mig då och lägga undan ett par så kan jag sätta in $ till dig så kanske du kan köpa dem och skicka till mig? Skulle bli SÅÅÅ tacksam!!!

Frida: Mina favvisar är de första - attacksnygga!

Louise: Tycker jag med. Kanonnöjd!

Sparris: Jag vet inte riktigt vad de heter, har inte kollat upp det alls. Min mamma har det i alla fall och mina har väl också börjat komma fram, säkert mkt pga flitigt användande av "fel" skor. Tack för tipset, borde helt klart ta tag i det och undersöka åtminstone så kanske det går att få remiss.

2006-05-15 @ 23:59:44
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se