SUKTAD

En liten tripp ner till mitt trista förortscentrum i syfte att droppa lite papper + ta foton till visumansökan som jag också skickade iväg (yes!) inbegrep också en kik in på HM för det obligatoriska inköpet av rakhyvlar (kan inte hitta mina - Gillette Agilité - någonstans längre förutom där) och världens bästa sminkborttagningsservetter (L'Oréals gröna). Tyvärr tog jag också ett varv runt butiken och fastnade för en rödrandig top och den här klänningen (röd/orange halterneck ifall länken inte funkar.. den verkar krångla men annars finns den på HMs hemsida) som faktiskt är betydligt snyggare IRL än vad jag trodde att den skulle vara. Som tur var trillade jag inte dit men det är bara en tidsfråga.. Kan inte pengarna komma nu?

Kommentarer
Postat av: madeléne

hörru, nu blev det fellänkat. igen. kommer bara till hemsidan...

2006-05-23 @ 17:07:55
Postat av: Ellinor

Madélene: Det är inte fellänkat, men klänningen har tydligen hunnit ta slut så den finns inte kvar längre.

Postat av: Ellinor

Madélene igen: Eller jo, det gör den visst det, i vissa stora storlekar. Länken funkar som den ska på min dator så jag vet inte om det är din som krånglar.

2006-05-23 @ 17:24:12
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anna

Länken funkar inte för mig heller. :(

2006-05-23 @ 23:24:39
Postat av: Ellinor

Anna: Den funkade förut idag.. jag blir galen! HM's länkar är knäppa ibland, fönstret bara stänger ner sig. Ska se om jag kan fixa det, annars struntar jag i det. Det var en röd/orange halterneckklänning i alla fall och finns på hemsidan så det går att gå in där och kolla.

2006-05-23 @ 23:57:13
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Åh, undra om det är den jag såg.. såg en halterneck som fanns i röd/orange, men jag ville hellre ha den i den grönmönstrade, som såklart var slut här i stan.. Nu måste jag kolla hm.se om de kanske finns där då!

2006-05-24 @ 00:19:09
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Den är säkert slut i alla storlekar upp till 44 eller något - det brukar vara så med HM.. speciellt så fort något är billigt! Tror det är samma klänning, det hängde ett sjok olika men jag tittade inte så noga - tafsade bara lite på den jag gillade! Hoppas du hittar din favorit i alla fall!

2006-05-24 @ 00:22:32
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se