HELGEN I KORTHET

Snyggaste lägenheten: Danskens i Mölndal, utan konkurrens. Helt nyrenoverad, superfräsch och med kanonläge. Att han ens har mage att klaga på motorvägen som ligger kanske-inte-alldeles-så-långt-därifrån är nästan lite bortskämt.

Godaste middagen: Den grillade laxen vi delade på i laxbutiken/restaurangen någonstans på vägen mellan Göteborg och Halmstad under resan på fredag kväll. Den riktigt smälte i munnen.

Mesta villebrådet: Startpaket till mig för danskt kontantkort hos Tele2. Men nu har jag ett danskt nummer. Yeah.

"Familjemöte": Träffade så till sist danskens syster en kortis. Verkar trevlig och är riktigt snygg och fräsch för sin ålder (51?).

Icke-shopping: Gråa fodrade skinnhandskar från VILA. Ångrar mig något djävulskt..

Fetaste drinken: Cosmo på favvostället
WannaB. Största drinken jag fått nånsin tror jag. De har dessutom killer-desserter för nästan inga pengar alls i förhållande till vad man får. Gå dit!

Klantigaste: Förvirringen var total då det visade sig att hotellet dansken trodde han bokat inte alls hade tänkt sig att ha oss som gäster.. Efter lite funderande och ett par telefonsamtal kom vi rätt till slut i alla fall. Samma kedja men längre upp på gatan fanns vårt hotell.

Största chocken: Då jag ställde mig på vågen hemma hos dansken. Men på ett positivt sätt antar jag. Min gissning innan var att resultatet skulle vara ca 5 kg mer än vad det i själva verket var. Fattar inte. Har inte svultit mig på sistone på något sätt. Tvärtom. Så här mycket (lite) har jag inte vägt sedan typ i högstadiet. Inget dåligt samvete för eventuella framtida lussebulleorgier med andra ord..

Pengarna-i-sjön: Söndagsfrukost-brunch på Café Royal då vi var alltför stressade inför en kommande lägenhetsvisning för att hinna njuta. För DKK 165:- hade jag gärna suttit där i ett par timmar i alla fall..

Kommentarer
Postat av: Danne

Jag och Elle bodde också på Mercur när vi var i Köpenhamn! Sisådär va?

2006-11-07 @ 12:21:17
Postat av: Ellinor

Danne: Mja, det var okej men ingenting om man jämför med t ex SAS Radisson och andra hotell i KBH där vi bott tidigare. Frukostbuffén var dessutom inte alls värd priset!

Postat av: majken

får man fråga hur mycket du väger då? du ser väldigt petite och söt ut!

2006-11-07 @ 14:52:17
Postat av: Ellinor

Majken: Haha, jag väntade på den kommentaren ;) Jag är petite (söt vet jag inte dock *s*) så vikten står väl i relation till längden för jag är inte jättesmal alls, rätt normal. Vägde ca 44.

2006-11-07 @ 14:56:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: ingis

Grattis till lägenheten! Skojigt!
Dom har förresten börjat med lussebullar på 7/11 nu ifall du inte sett det... Så nu kan du börja äta upp dig ;)

2006-11-08 @ 12:23:44
Postat av: Elle

Ett stort grattis till lägenheten! När är det du åker? /Elle

2006-11-08 @ 14:14:28
URL: http://sueellen.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Ingis: Tack! Tror de har börjat i stort sett överallt nu så jag ska köpa upp mig på ett rejält lager och inte beklaga mig mer :)

Elle: Tackar! 1/12 bär det av och jag har redan tvingat Daniel att agera flyttgubbe :)

2006-11-08 @ 14:47:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se