IA-IA-OH

Bonden
Nej, jag har hittills inte sett den där bondeshowen alla snackar om men ikväll har det faktiskt blivit lite slötittande. Och visst, den enda som inte förtjänar en 100%-ig töntstämpel är ju den där
Per Martin. Ser betydligt äldre ut än sin faktiska ålder dock (39, väl?) och han är lite gubbig för min smak. Som bekant gillar jag äldre snubbar men de får inte se ut som det om ni fattar. Lite grånad (som dansken) och distinkt är ok men jag tänder på business-/kostymstilen (inte dansken tyvärr, han har sällan kostym). Så en bonde, nej tack! Och så har vi ju den där skånskan som jag kan ha lite svårt för.. (sorry, skåningar!) Men, som alla påpekar, PM påminner en hel del om inrednings-Ernst. Fast då föredrar jag faktiskt den sistnämnde.  Då han är tyst. Sexy.

Kommentarer
Postat av: UmmaGumma

Haha, OCH du har lyckats hitta den fulaste bilden på Per Martin som jag sett! Jag måste erkänna att jag föll lite för hans "charm" första gången han var i rutan, men nu när jag sett han prata ångrar jag mig. :P Verkar trist och torr, ingen porr!

Postat av: Ellinor

UmmaGumma: Så pass, jag tyckte han såg ungefär likadan ut på alla jag hittade.. :) Men i övrigt håller jag med dig, han är 50% ögongodis och 50% torrboll utifrån det lilla jag har sett!

2006-11-16 @ 14:40:27
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se