VIKTOR & ROLF FOR H&M PART IIII

Nej, det här gick ju inte som en dans precis! Efter 10 minuter lyckades jag äntligen komma in i shopen och lade det jag ville ha i korgen utan större problem (svart trench, röda strumpbyxor, stringtrosor). So far so good men då jag sedan efter lååång väntan kom till kassan var trenchen markerad som slutsåld! Den låg inte säker i min korg med andra ord.. Till råga på allt kunde jag då inte beställa det andra heller eftersom minsta ordervärde är 200:- och det kom det inte upp i. Tryckte jag på "handla mer" kom jag till den vanliga webshopen (där V&R-kläderna inte finns). Suck. Alltså var det bara att börja om från början. Som tur var låg de andra varorna kvar i korgen den här gången och jag lyckades ta mig in och lägga till en BH och en beige top. Beställningen gick igenom men sedan ändrade jag mig.. gick tillbaka och har precis tagit bort topen och BH:n och lagt till den svarta klänningen med lackskärp istället. Puh!

Alltså, summan av kardemumman:
- Röda strumpisar
- Svarta stringtrosor
- Svart klänning

Fast jag vill fortfarande ha trenchen och den röda kjolen. Men nu får det vara slut på spektaklet!

Kommentarer
Postat av: emme

åh! jag vill hemsk tgärna ha strumpbyxorna. suck.. säg gärna till om du vill sälja dom! kram.

2006-11-13 @ 10:10:28
Postat av: Catja

Åhhhh jag vill också ha kjolen. summan av min kardemumma blev 0. I torsdags fick jag panik bara av att tänka mig att gå till H&M och i gårkväll så tja, missade jag hela kalaset! =( Men om jag kunde glömma det så kanske det inte fanns något som jag verkligen ville ha ändå... =) Man får se på det positivt!

Postat av: Ellinor

Emme: I will. Har du XS då? Oroar mig över att de kanske kan vara lite små för mig i den storleken men hoppas inte..

Catja: Så tror jag också är fallet! Jag var egentligen inte hundra på något heller men så drabbas man av någon sorts adrenalinkick som gör att fingret bara klickar hem saker på pin kiv! Fast jag tror iofs det är fina saker. Och dessutom, om du vill ha något från kollektionen så är det ju lätt att få tag i på Tradera eller eBay. Till hemska överpriser förstås.. tvi vale :/

2006-11-13 @ 13:49:36
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Sandra

När flyttar du till Danmark? Där kanske du får tag på lite plagg :-D Då får du ju gärna kolla den röda klänningen åt mig också :-P

2006-11-13 @ 14:06:45
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Ellinor

Sandra: Om ungefär 2 ½ vecka. Tror att V&R har varit NÄSTAN lika poppis där som här men det är klart att jag ska se efter! Hojtar till om jag skulle få tag i klänningen (storlek 34 antar jag?).

2006-11-13 @ 14:14:17
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Sandra

Ja precis :-) Sist jag hörde fanns det rätt mycket kvar där! Spännande att flytta dit!

2006-11-13 @ 14:36:08
URL: http://donnasandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se