EN ANNAN DRÖMLÄGENHET..

Men för bövelen! Fick korn på en sådan där drömlägenhet igen igår men var tyvärr lite sen på att höra av mig, eller ja.. samma dag men några timmar efter att den publicerats på Lejebolig (och ja, det är sent i leta-andrahandsboende-världen). Mailade dock i alla fall och fick faktiskt ett svar idag - det är inte alla som bemödar sig med det kan sägas. Ett utdrag:

"Jeg har fået en hel del henvendelser før dig, så lejligheden er ikke længere med sikkerhed ledig. (...) Jeg vender tilbage til dig hvis det skulle vise sig at lejligheden er ledig."

Que? Och vad betyder det?! Att han hör av sig till mig om någon av de typ hundra som hört av sig inte skulle passa eller? Brukar man inte helt enkelt samla alla ansökanden i en hög och välja ut de som passar bäst att få komma på visning?  Och som om någon skulle säga nej till den där lyan.. det skulle väl varit enklare att bara skriva att han fått så många svar att lägenheten med all säkerhet redan är uthyrd. Hm, det framgår kanske inte riktigt vad jag stör mig på men jag tycker det var konstigt svarat helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se