FÖDELSEDAGSBARN

Efter mina kommentarer av någon anledning inte verkar vilja synas hos Anna så önskar jag henne ett STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN här istället och hoppas på att hon ser det. Så grattis grattis.. :)


Kommentarer
Postat av: M

Hej! Såg bland inläggen längre ned att du undrade var jag hade tagit vägen. Jag lever och så, hehe, men bloggen raderade jag en tidig morgon. Blev less på att jag kände mig tvungen att skriva något. Men det rycker redan i bloggnerven... Så vill du hör jag av mig NÄR det blir en ny. Stort grattis i förskott och hoppas allt flyter på när det gäller Köpenhamn :)

Postat av: Mandalayaanna

Tack tack =D

Kommentaren syns ny, den fastnade i spamfiltret, don't ask me why!

Och incase I forget: grattis i förskott, jag kommer ihåg att du fyller imorron ;)

2006-10-13 @ 16:16:25
Postat av: Ellinor

M: Åh, skönt att höra av dig! Kände lite att det var det som var anledningen - det märktes på dina sista inlägg att du var lite less.. Räknar såklart med att få adressen då det dyker upp en ny! Och tack - både för grattis och pepp :)

Anna: Very strange indeed.. jag skrev ju inte "penis enlargement" eller någonting :) Dessutom såg jag inte det då jag skrev för ett par minuter sedan så nu har du massa comments från mig. Du får ta bort de två sista om du vill.. Japp, tack - "tyvärr" fyller jag ju imorrn men jag blir ju tant! Inte alls lika ung och viril som du längre.. ;)

2006-10-13 @ 16:22:17
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: M

I'll let you know, ska bara testa en grej först :)

2006-10-15 @ 17:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se