HALVTJAFS

Ikväll var första gången i vårt nästan 1-och-½-åriga förhållande som jag blev så arg och ledsen att jag slängde på luren i hans öra. Faktum var att det nog var första gången jag blev arg på riktigt och inte bara småirriterad. Hur som helst så var det en impulshandling av ren uppgivenhet och då han ringde upp efter några minuter sa han dessutom något som fick mig att känna mig så förbannat oviktig. Behöver inte gå in på vad det var men till råga på allt upprepade han samma sak igen sen - trots att han märkte att jag blev ledsen. Förklarade det och sa, på sedvanligt martyr-manér, att "Strunta i det då om du inte vill, du behöver faktiskt inte.." varpå han försäkrade att "Jo, jag vill visst men det är ju så" (det där som fick mig att känna mig oviktig). Då jag blir arg och besviken så lipar jag.. utan pardon.. och gnällde såklart över hur dum han var som inte bara kunde trösta mig och ge mig lite bekräftelse. Han undrade om han också borde börja gråta för att visa att han var med mig och sa att han inte var van att ha någon som satt och hysterigrät i luren. Ungefär. Efter 1000 "Det ordnar sig" och "Det här fixar vi" och liknande klyschor så blev vi sams och kom fram till att min idé var bra i alla fall (kommer att komma till det då det är aktuellt). Och jag lovade att inte slänga på luren sådär igen. Eller hälla ut hans schampoo. Det ständiga inside-skämtet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men allvarligt, om du hade varit viktig för dansken, tror du inte att du hade fått träffa hans familj vid det här laget? Ni har varit tillsammans i 1½ år och du har fortfarande varken träffat hans familj eller hans vänner. Eller hälsat på hemma hos honom. Är du verkligen viktig för honom?

2006-10-24 @ 14:52:19
Postat av: Katarina

Angående inlägget ovan, när ni båda kommer att bo i Köpenhamn (han iaf på deltid) blir det väl mer naturligt att du introduceras i hans familj/bland hans vänner? Önskar dig all lycka till med livet i DK!

2006-10-24 @ 15:00:56
Postat av: Ida

Ser jag fel eller har du tagit bort länken till Silverfisken? Why i såna fall?

2006-10-24 @ 16:03:06
Postat av: Ellinor

Anonym: Har tidigare sagt att alla anonyma inlägg ryker, det gäller dig med. Plus att om du läser frekvent skulle du veta att jag redan svarat på den där onödiga kommentaren 1000 ggr ungefär.

Katarina: Exakt. De flesta av dem vet ju i alla fall om mig men då jag bott i Sthlm, han i Gbg och de i KBH har ju det liksom inte varit det lättaste. Men tack - tror att det blir bra i DK :)

Ida: Ja, det har jag. Där står bara en del av de bloggar jag läser och jag är inte inne hos honom så ofta numera. Kan inte lista alla jag läser ibland, det är säkert 150-200 stycken..

Postat av: Ida

Hoppas det löser sig, det är aldrig roligt att vara osams med den man tycker om.

2006-10-24 @ 20:08:16
URL: http://minlillablogg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ida: Ja, det löste ju sig efter en liten stund.. vi var inte direkt osams - det var jag som var sur mest. Men hela det här lägenhetsletandet sliter på oss just nu, hoppas det är över snart!

2006-10-24 @ 21:45:26
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se