INGA FLER MILJONÄRER

Dumma dumma Kanal 5 som lagt ner Miljonärerna! Vadå, "Vi hade inte tillräckligt många tittare" - jag tittade ju! När ska de sända de återstående avsnitten då, typ halv 11 på förmiddagarna? Och stackars deltagare som inte får se sig själva på tv mer. Jag är allvarlig.. skulle vara tokbesviken om jag varit med i något sådant och det sedan inte visades.

Ikväll är det istället Anna Pihl och blåbärsmuffins som gäller! Första avsnittet för en vecka sedan var jättebra så det bådar gott. Fast jag tittar iofs på vilket skidt som helst bara för att få chansen att öva hörförståelse på danskan.

Kommentarer
Postat av: Ida, Finland

Läste just på Kanal 5:s hemsida att de resterande avsnitten visas efter nyår (!!), och jag som just börjat titta juh...:(

2006-10-02 @ 20:18:29
Postat av: Ellinor

Ida, Finland: Efter NYÅR..?! Förstår inte vad de skulle förlora på att bara sända dem direkt, de är ju redan inspelade liksom.. suck!

Postat av: Ida

Precis! I stället visar de gamla Vänner-avsnitt. Roligt det också, men man var ju inne i "Miljonärerna" nu, knappast något intresse efter nyår.. Blä!

2006-10-03 @ 07:22:48
Postat av: Ellinor

Ida: Tv-producenternas vägar äro outgrundliga.. ;)

2006-10-03 @ 10:37:56
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Ha, jag som just satt och gottade mig åt att svenskarnas TV-preferenser äntligen verkade gå åt rätt håll.

Anna Phil kanske är bra? Ska komma ihåg det till nästa vecka, alternativt reprisen.

2006-10-03 @ 14:28:34
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Men surprise.. att du skulle racka ner på mina tv-vanor också alltså (matvanor, förhållande.. what's next?). Ja, åsikten är fri. I alla fall så vet du att man inte kan kommentera hos dig om man inte har ett konto på Blogger va'? Fast det kanske är avsiktligt.

2006-10-03 @ 22:38:14
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se