"INTE SÅ MYCKET SPÄNNANDE I LINGONSKOGEN.."

Ptjaa.. det händer inte så mycket spännande i lingonskogen just nu. Sitter mest och uppdaterar bostadssidor hela dagarna (och får lätt ångest då jag måste lämna datorn och ta itu med något riktigt), redo att slå ner som en hök på allt som trillar in och passar oss någorlunda. En av de jag mejlade på igår (Uppdaterat: Jag blandade ihop det! Det är ju "drömlägenheten" jag fått svar om! Då är det inte 100% kört ännu! Håll tummarna för att vi får komma på visning, please!) fick jag svar om att hon fått över 100 intresseanmälningar och skulle kalla ett par av dem till visning nästa vecka. Över 100?! Oh, sweet lord.

Då man sitter och väntar såhär är det också mycket frestande att gå in och "bara titta" på saker man vill ha. Det har fått till följd att jag f n väntar hem flera snygga saker (för att bara ge ett par exempel).. det sa liksom bara klick-klick-klick. Farligt.

Kommentarer
Postat av: Louise

Tyvärr tror jag lite på "money talk" i såna här fall. Hade jag hyrt ut min lägenhet hade jag uppskattat någon som direkt sagt att de gärna betalar någon form av deposition, eller ett par hyror i förskott. Det är ju trots allt en viss risk i att hyra ut sin lägenhet.

Postat av: Ellinor

Louise: Men deposition är det på alla lägenheter i stort sett, på denna tror jag det var 15.000. Funkar så i Köpenhamn. Så alla dessa 100 är alltså villiga att betala detta PLUS ett par hyror i förskott.

2006-10-11 @ 22:40:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Malin

Då ska jag fortsätta hålla en tumme!

2006-10-12 @ 09:35:39
URL: http://malin.kruslock.se
Postat av: Ellinor

Malin: Ja, gör det tack :)

2006-10-12 @ 16:28:17
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se