JOHNNY DELUXE, BABY!

Johnny Deluxe
Min musiksmak är inte speciellt nischad.. lyssnar på allt och ingenting från Rammstein till Hello Saferide och lots and lots of gammal 80- och 90-talsschlager. Köper så gott som aldrig skivor heller men den senaste jag köpte (tillsammans med Jakob Sveistrups debutplatta) var "Luxus" med  danska bandet Johnny Deluxe som jag 
tidigare skrivit några rader om. Och jag äääälskar verkligen de där små drengerne.. lyssnar på de så gott som dagligen och är lite fjortisförälskad i sångaren Noam (2:a från vänster på bilden). På deras hemsida kan man höra snuttar av låtar från de båda skivor + EP de gjort hittills och den här videon från deras "Drenge som mig" (en favoritlåt) tycker jag ni ska kolla in för den är bra! Eller varför inte den till "Elskovspony". Nu vill jag gå på en spelning också...!

Onödigt vetande: Idag hittade jag även en lägenhetsannons på DBA där Morten (trummisen i JD) ville byta sin 2.5:a på Vesterbro till något större. Jättefin lägenhet av det lilla man såg (köket)  med otroligt billig hyra - hade man haft något att byta med så..

Kommentarer
Postat av: Gino

Underbart att se någon annan här i Sverige som också lyssnar på Johnny Deluxe! Trodde det var omöjligt att hitta!

//Gino

2007-03-09 @ 21:21:33
Postat av: Ellinor

Gino: Jag bor iofs i Danmark (fast är svensk) men visst är de super!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se