MADS-INTERVJU

För alla som är lika bitna av Mads Mikkelsen som jag är - här är en intervju med honom från TV4:as "Förkväll". Carolina Gynning är förresten helt värdelös på intervjuer, maken till pinsamma frågor och fånigt leende (man ska inte flirta med sina objekt) har jag aldrig varit med om.. Tur att den andra tjejen (Mari Jungstedt?) är bättre. Kul att höra Mads tala svenska förresten! Kan tillägga att han är betydligt bättre på det än min dansk..

Kommentarer
Postat av: lill-elin

ojoj han var ju riktigt bra på svenska, fast han blir mindre sexig på nåt vis. danska är hett..eller hur;)?

Ja du. Carolina Gynning. Hon är något pinsam. Borde kanske skaffat sig lite utbildning eller studerat hur journalister jobbar innan hon gav sig på det där. Hon spelar otroligt mycket på sitt skal och verkar bli våpig inför män som ser bra ut, samtidigt som hon slänger ur sif "feministiska" uttalanden om mäns underlägsenhet till höger och vänster..hmmm

2006-10-06 @ 11:15:32
Postat av: Anonym

vad konstigt när han pratar svenska! Och vilka pinsamma intervjuerskor. Men mmmm vilken mads :)

2006-10-06 @ 13:30:44
Postat av: Linda K

det var alltså jag nyss... :)

Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Haha, det tycker faktiskt jag också! Men det är för att jag älskar danska.. :) Håller f ö med dig om Carolina Gynning. En del av mig vill att hon faktiskt ska vara duktig (eftersom hon är en av "dokusåpabrudarna" som folk ofta drar över en kam) men då man hör/ser henne inser man att hon nog borde hålla sig till konstnärsskapet - alternativt plåtandet - och hålla sig lååångt borta från tv..!

Linda K: Visst blir det märkligt! Rösten låter annorlunda och det är inte bara pga språket.. Men i övrigt är han ju lika dejlig ändå!

2006-10-06 @ 13:51:09
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Radovan

åtminstone förstår Carolina danska vilket är mer än man kan säga om det andra våpet

2007-03-16 @ 03:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se