PROPPFULL

Gör mitt bästa för att proppa i mig mat eftersom jag ska på jobb om lite mindre än en timme (suger att det ska ta en timme och en kvart att ta sig dit) och inte kommer hem förrän halv två i natt. Eller.. egentligen får jag väl äta där om jag vill men känns på något sätt som om jag inte riktigt har rätt till det (eller att ta rast öht) och förresten så brukar det inte hinnas med i alla fall. I onsdags höll jag dock på att svimma av hunger så jag fick kocken att göra mig en kräftstjärtssallad som jag sedan inte hann äta i alla fall utan fick ta med mig i en matlåda då jag gick vid halv elva. Tyvärr läckte den ut i påsen så jag fick slänga den på Centralen och köpa en påse Maltesers i en automat istället för att inte tuppa av.. suck.

Nu har det i alla fall ätits lättfil med flingor, russin och äppelmos samt hembakat lingonbröd med ost och kokt ägg så hoppas jag står mig...! Mår lite illa faktiskt, brödet fyller upp. Hoppas ni andra får en trevlig fredagskväll i alla fall!

Kommentarer
Postat av: GiselaQ

Trevlig fredagskväll du också! Hoppas det blir lite klirr (dricks) i kassan.

Bra att du åt ordentligt innan (säger tvåbarnsmorsan som just utfodrat sina små gossar under otroligt tjat&gnat).

2006-10-06 @ 18:06:32
Postat av: Malla

Åh vad gott det lät med hembakat lingonbröd!

Postat av: Ellinor

GiselaQ: Nej, nån dricks blev det tyvärr inte.. eller nu ljög jag - hela 26:-. Ojoj, försöka få barn att äta.. kan ta ett tag ibland - been there (au-pair alltså, har ju inga egna ännu)!

Malla: Jodå, fast det blev mycket mörkare än vad jag trodde att det skulle bli.. fast det är väl nyttigt då!

2006-10-07 @ 11:49:57
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se