VÅGENS OKTOBERHOROSKOP

Vågen
Enligt
Aftonbladet i alla fall..

Detta är din bästa turmånad i år. Kärleksgudinnan håller dig om ryggen och du kan särskilt räkna med medvind när du tar egna initiativ. Våga satsa på kärleken, ge den utrymme och lita på dina egna känslor. Om du sedan piffar upp ett förhållande du redan befinner dig i eller kastar dig in i en ny passion spelar mindre roll. Du är enormt attraktiv och du mår bra av att utnyttja detta lite, njut av uppmärksamheten och komplimangerna som du får. En spännande månad.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Lejon, Våg, Skorpion.
Bästa stället: Överallt.
Bästa datumen: 20-21/10.

Tja, än så länge märker jag inget av detta men det kommer väl.. :p Och dansken är Skytt!

Kommentarer
Postat av: Goddess

Det är lite kul med horoskop. Då menar jag hur tecknen är. En arbetskamrat kunde det här med horoskop ordentligt. Hon behövde aldrig fråga- hon visste utifrån hur jag "betedde" mig att jag var tvilling. Jag skulle vilja kunna mer om horoskop-riktiga horoskop. Vågar står och väger mycket, har jag hört, ...för eller emot,.....hit eller dit... stämmer det? Vägde du mycket mellan olika anledningar när du bestämde dig för om du skulle flytta?
Det spelar lite roll om man är man eller kvinna. En tvillingman är inte alltid lika som en tvillingkvinna.

Postat av: Jerk

..ojdå..ser bra ut denna månad..hmm..det blir nog utgång 20-21 då..stå och vänta vid någon bar för att se vem som kommer fram :)

2006-10-06 @ 15:36:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Goddess: Jag ger kanske inte så mycket för dylika horoskop av typen jag gav exempel på (inte minst sedan min redaktionschef avslöjade att de på en stor tidning han jobbade på brukade dra lott om vem som skulle hitta på horoskopen) men precis som du tror jag mycket på att astrologi och karaktärsdrag hänger samman. Jag är en rätt typisk Våg på det sättet som du beskrev, velar mellan olika alternativ i evigheter (som med flytten t ex) och tvekar sedan hundra gånger även efter det att jag ska ha bestämt mig. Lite jobbigt faktiskt :)

Jerk: Haha, gör du det! Och hon MÅSTE vara Vädur, Oxe, Lejon, Våg, eller Skorpion.. annars går det inte! ;)

2006-10-06 @ 16:06:41
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

Astrologi-heter det ju!!Tack!!Höll på bli galen för jag kom inte på vad det heter-typ annat horoskop.Men nu trillade 25-öringen ner:)

2006-10-06 @ 16:45:11
URL: http://goddessess.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Goddess: Ibland har man det på tungan.. :)

2006-10-07 @ 11:50:27
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se