WHAT I LIKE ABOUT ME..

Daniella utmanade.. 10 positiva egenskaper hos mig själv. Svårt - är ju naturligtvis så mycket lättare att komma på det motsatta - men here we go!

1. Jag är väldigt artig. Har väl något att göra med min bakgrund inom serviceyrken, är alltid trevlig och hjälpsam.. inte minst mot okända människor och även om de inte visar mig samma respekt. (Hell, jag är t o m artig mot irriterande telefonförsäljare och mobilabonnemangs-krängare som attackerar en på stan...)

2. Jag gör alltid mitt bästa. Har svårt att lämna ifrån mig uppgifter om jag vet att jag inte har gjort mitt yttersta. Och har man inte gjort sitt allra bästa tycker jag inte att man kan komma och klaga över resultatet sedan.

3. Jag är rak. Dansken kommenterar ibland att han tycker om att jag är så rättfram. Är dock inte typen som måste uttrycka min mening och struntar i om andra blir sårade men jag skulle aldrig få för mig att t ex hålla med om något om jag inte tyckte det. Jag är ärlig och rak men håller igen i rätt situationer helt enkelt.

4. Jag är känslogenerös. Eller hur man nu ska beskriva det. Har man väl kommit mig in på livet så är jag bra på att visa att jag tycker om och uppskattar personen. Gäller inte minst i förhållanden.

5. Jag är bra på att organisera och är ordningsam. Det sistnämnda kanske mest jobbrelaterat om jag ska vara ärlig. Perfektionist men inte pedant (här hemma är det verkligen inte alltid städat).

6. Jag är bra på att spara. Är faktiskt egentligen rätt ekonomisk - trots enstaka köp över min betalningsförmåga :) Inte minst om det är något jag verkligen vill ha, då drar jag in på allt och jobbar 24/7 för att få ihop till det.

7. Jag har bra klädsmak. Okej, det är en extremt subjektiv sak att säga men jag tycker faktiskt att jag har rätt bra smak då det gäller kläder. Kanske lite tråkig och svensk ibland men jag är bra på att matcha och sådant. "Klassisk med drag åt det romantiska" kallade K min stil för senast.

8. Jag är bra på att skriva. Har hört det sedan barnsben och jag vet att det är så.. är inte minst duktig på att skriva artiklar och facktexter. Tyvärr upptäckte jag då jag arbetade som det att journalist inte var det ultimata yrket för mig, åtminstone inte nyhetsjournalistik. Se punkt 2.. har helt enkelt svårt att jobba med en text som jag sedan måste släppa ifrån mig innan jag är 100% nöjd och har fått med alla aspekter av frågan. Alltför snäva deadlines fixar jag inte av den anledningen.

9. Jag är bra på att komma ihåg folks födelsedagar.

10. Jag gör en god rabarberpaj. Nu blev det för svårt helt enkelt :)

Vilka ska vi utmana då.. Prövar med Linda, Ida, Linda K, Hedgehog-Sara och Elle. Och alla andra som känner sig manade! Det var faktiskt en liten självförtroendeboost.

Kommentarer
Postat av: Linda K

ok jag gör ett försök. men attans vad svårt... :O

Postat av: Ellinor

Linda K: Det är toksvårt.. satt långt inne! Men tänk så bra att börja dagen med att tänka positiva tankar om sig själv :)

2006-10-12 @ 07:30:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

oj - okej då, jag ska fundera ut något bra =)

2006-10-12 @ 07:49:48
Postat av: Ellinor

Sara: Good on you, Sara!

2006-10-12 @ 07:52:53
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Elle

Japp! Det ska jag nog kunna fixa (med en stor dos självförtroende). Gör det i eftermiddag, jag och Danne ska ut på stan och handla lite.. någon fyller ju år på lördag :-) Är det hos dig eller er mamma på söndag? Kram

2006-10-12 @ 12:18:09
URL: http://bjelke.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Elle: Påminn mig inte.. Jag vet också någon som fyller år ;) Vet faktiskt inte om det är här eller hos mamma, hade fattat det som att det var i stan men det verkar som om jag hade missuppfattat. Ska prata med mamma och hör av mig till Daniel sen.

2006-10-12 @ 15:59:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Ida

Oj, hm, får klura lite men jag återkommer!!

2006-10-12 @ 19:57:07
URL: http://minlillablogg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ida: Gör så! Det tar ett tag att släppa Jantetankarna med.. och skryta lite om sig själv :)

2006-10-12 @ 20:31:33
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se