EKONOMISKA NIPPERTIPPAN

Alltså, jag vill verkligen också utnyttja den där rabattenEleven som alla andra. Tyvärr kan jag bara inte förmå mig till det då jag vet att de tar ut sådana överpriser för det mesta (bl a Benefit) och att jag kan få tag på det jag vill ha så mycket billigare på eBay. Jag är verkligen för ekonomisk för mitt eget bästa. Men jag vill handla ändå - inte minst för att det är så smidigt att köpa allt från en och samma shop. Vadå i-landsproblem..

Kommentarer
Postat av: Helena

Funderat på att shoppa direkt från Benefits sajt? Såg att Dandelion t ex kostar $26. Tror eleven tog hutlösa 495. Fast jag vet iofs inte vad tullkostnaden går på om paketet fastnar där.

Postat av: Ellinor

Helena: Jag mailade Benefits kundservice för ett tag sedan och frågade om de kunde tänka sig att skriva ner värdet på paketet om man nu beställde hos dem. Svaret var nej, däremot fick man gärna välja "gift wrapping" fast jag vet inte om det betyder att även paketet skrivs som gift. Hur som helst så tror jag att om man beställer typ en sak som kanske bara kostar runt 200:- är risken inte FULLT så stor att man åker på tull.. Det blir i alla fall helt klart billigare än t ex Eleven även om man skulle göra det.

2006-09-16 @ 13:02:53
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Li

Gift wrapping är att dom slår in det åt dig.

2006-09-16 @ 15:54:55
Postat av: Ellinor

Li: Jodå, jag vet. Fast det jag undrande över lite var om de då även märker paketet som "gift". Kanske inte så troligt.

2006-09-16 @ 16:01:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

När man beställer från strawberrynet och väljer gift wrap så slår de in produkterna som presenter men alla produkter hamnar i ett vanligt paket senare. Och även om det senare står gift så "vet" tullen oftast från vilka adresser som man betställer ifrån och det slutar då oftast med tullavgift ändå:( typiskt..

2006-09-16 @ 22:39:18
URL: http://goddessess.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Goddess: Äsch, det var inga goda nyheter. Då känns det ju rätt onödigt att lägga de pengarna (några $ eller vad det kostar) på gift wrapping. Å andra sidan är ju kanske Benefit inte ett lika "etablerat" och känt företag som Strawberrynet.. *hmm* :)

2006-09-17 @ 20:08:01
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se