PÅMINNELSER

Elenore påminde mig indirekt i ett inlägg om att vi fyller år om ca 3 veckor (2 ½ närmare bestämt). Det är hon som är brorsans flickvän som heter samma sak och fyller år samma dag som mig (3 år yngre) som jag skrivit tidigare. Är kanske inte sådär överdrivet upphetsad över att behöva bli ett år äldre - vem vill vara 27 liksom.. får ångest bara över att skriva ut siffran. Men det som framför allt ska bli intressant är att se huruvida dansken kommer ihåg det den här gången, förra året glömde han ju bort det. Tänker inte nämna det med ett ljud under de närmaste veckorna och han läser ytterst sällan här så enda sättet för honom att veta det är väl om han skrivit upp det i sin almanacka. Förhörde honom på både när min födelsedag och vår årsdag är för någon månad sedan och jag kan säga som så att det förstnämnda hade han fel på.. årsdagen har jag väl inpräntat i honom så pass många gånger nu att det sitter (13 maj). Det är faktiskt inte så kul att ha en snubbe som inte bryr sig nämnvärt om folks bemärkelsedagar - inte med mening men han minns inte datum helt enkelt. Well, missar han det den här gången kanske han lär komma ihåg den oktoberdagen som dagen då jag blev surare än någonsin förut istället..

Kommentarer
Postat av: Sassa

håller tummarna för dig! Själv har jag dumpat 4 killar på min födelsedag genom åren...för den är dagen efter alla hjärtans dag och allt för många såg det som samma sak! fy...det är deför dom är ex :P

Postat av: Ellinor

Sassa: Oj - det var magstarkt! 4 st..! Men det är klart, måste ha känts trist att de gjorde en enda dag av det, man vill ju gärna bli uppvaktad på båda liksom.

2006-09-27 @ 00:54:10
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Sassa

haha ja! man ska ta en tjejs födelsedag serriöst juh ;P tur nog var det bara en som jag hade serriöst förhållande med...:P

2006-09-27 @ 03:15:02
URL: http://mynycstyle.blogg.se/
Postat av: Hedgehog-Sara

hoppas för hans skull att han kommer ihåg nu då... Jag skulle bli skitbesviken om min älskling glömde - fast, vi har ju varit ihop i 20 år så det är väl ingen risk =) Får jag hoppas.

2006-09-27 @ 09:11:13
Postat av: Li

En gång glömde min pojkvän. Men det var inte på min födelsedag utan bara en vanlig fråga. Jag blev skitsur. Sen dess har han nån reflex att han skriker "10 maj!" när jag blir sur typ. Vår årsdag är lätt att komma ihåg. Alla hjärtans dag.

2006-09-27 @ 10:18:48
Postat av: M

lite uppiggande, läs min blog!

2006-09-27 @ 14:46:47
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sassa: Jag skulle nog inte dumpa någon som dansken som jag ändå träffat i nästan 1.5 år enbart för att han glömde min födelsedag men han skulle/kommer allt få veta att han lever..

H-Sara: Nej, glömmer man någons födelsedag efter 20 år ska man nog ha drabbats av akut Alzheimer eller något.. ;)

Li: Inside joke nästan..! Skönt att ha en årsdag man kommer ihåg så lätt. Faktum är att jag själv gick runt och trodde vår var den 15/5 istället för den 13 i typ ½ år tills jag tittade i almanackan. Och nu blir jag osäker igen..!

M: Ny blogg minsann! Fast du har visst inte kommit någonvart med designen ännu - synd..

2006-09-27 @ 18:56:18
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Jerk

14:e var det ja :)..får se om någon kommer ihåg min födelsedag då...har tyvärr ingen älskling jag kan plåga det med:) When's my birthday?..answer me!! :)

2006-09-27 @ 22:42:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se