RÄDSLAN ATT FÖRLORA

Berättade min lilla hemlis om dansken för Anders tidigare ikväll (ni vet, den där jag fortfarande inte kommer att skriva om här förrän.. ja, jag vet inte - förrän det eventuellt tar slut kanske). På samma gång kände jag att det var så meningslöst att fortsätta låtsas som om vissa saker i vårt förhållande är i sin ordning då de i själva verket inte alls är det så jag släppte på det också.. om varför jag inte ryter ifrån och ställer det på sin spets så som jag kanske borde göra. Det handlar om rädslan att förlora. Det mest värdefulla man har måste man vara rädd om - även om det innebär att offra vissa saker för att få behålla det. Åtminstone är det utifrån det jag lever just nu. I vilket fall som helst så är det skönt att känna att jag delvis inte längre behöver upprätthålla den där fasaden för A. Vi har känt varandra i över 4 år och jag bryr mig inte längre om huruvida han ser på mig som en stark tjej eller ej. I många avseenden är jag det men i andra har jag åkt på så många smällar att jag ruskats om ordentligt i grunden och det är bara löjligt att låtsas som om det inte påverkat mig. Jag respekterar hans åsikter men är öppen och spelar inga spel längre oss emellan. Nu känner jag mig dessutom friare då jag vet att han inte läser här längre (A). Därför kan jag också skriva att han hade en jäkligt snygg bild från i somras uppe på sin MSN.. Bara en notering.

Kommentarer
Postat av: Sassa

det är ju tyvärr oftast där skon klämmer...rädslan att förlora...ack så många gånger nojjan sätter i när man egentligen ska försöka med det gammla goda orden: det man gillar släpper man fri, kommer det tillbaka är det att älska...eller nått sånt...hehe minns ej exact...:P

Postat av: e

eh men Anders är väl ditt ex? Men du kanske ser han mer som en vän.. själv har jag ingen kontakt med mina fd killar. Vet ej om det är bra eller dåligt.

2006-09-28 @ 09:49:06
Postat av: lotta

Måste säga att du är jäkligt modig som ska flytta ihop med en kille vars barn du aldrig har träffat och vars hem du aldrig besökt. Och som du inte får ringa på jobbet. You go girl!

2006-09-28 @ 12:07:31
Postat av: Ida

"..förrän det eventuellt tar slut kanske" hmm.. att ens tänka i de banorna? Inget bra tecken, men men, skall inte predika, du vet förhoppningsvis bäst själv. Vill veta hemlisen!! =) nyfiken i en strut!

2006-09-28 @ 12:12:04
Postat av: Ellinor

Sassa: Nej, SÅ långt kommer jag inte gå.. dansken vet vilka saker jag stör mig på i vår relation och har fått chansen att förbättra dem. Gör han inte det däremot så måste jag börja tänka i nya banor.

E: Mja.. jo, man kanske skulle kunna kalla honom för ex. Vi har kontakt i perioder men det är inte mer än så. Jag tycker inte det är något fel att ha kontakt med ex om man numera är vänner, de känner en ju trots allt utan och innan..

Lotta: Jag får visst ringa honom på jobbet. Och jag kommer besöka hans hem (fast det vore trevligt om han skaffade mer än en säng och ett matbord först - han skäms lite över att det är så tomt). Men annars är det helt riktigt.

Ida: Nejdå, jag tänker visst inte i de banorna. Det var bara ett sätt att illustrera att jag inte kommer berätta det förrän jag inte har något med honom att göra längre - och det hoppas jag aldrig kommer ske! Anledningen till att jag inte berättar vad det är är att jag/vi skulle få så mycket skit från inskränkta människor och det är helt enkelt inte värt det.

2006-09-28 @ 14:45:08
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se