Testpilot: Laura Mercier Moisturizer Cream

Laura Mercier fuktkrämUtlovade en liten recension av Laura Mercier Moisturizer Cream som jag inhandlade en mindre burk av för ett tag sedan. Testat den en tid och tja.. resultatet är varken bä eller bu kan man säga.

Konsistensen är skön, den kladdar inte, är dryg och går in hyfsat snabbt i huden. Jag har blandhy med torra kinder och fetare partier i t-zonen men måste nog tyvärr säga att den här varken gör under för den torra eller feta biten. Den är återfuktande - men inte tillräckligt - och tonar samtidigt ner de feta partierna något men det blir inte så mjukt och lent som jag vill ha det. Med andra ord, en helt ok dagcreme att använda till vardags men inte värd de 450:- den skulle kostat om jag valt fullstorlek.

Betyg

*** *** ***

Kommentarer
Postat av: Maria

Äsch då, jag som också vill byta ut min Active Moist :/

Postat av: Ellinor

Maria: Man vet ju aldrig, det som inte passar en kanske passar någon annan.. Fast vi verkar ju ha liknande hudtyp eftersom du också använder Active Moist så det kanske inte är så troligt. Det är himla svårt med hudcremer alltså, att hitta den perfekta. Nästa på "Vill-testa-listan" är Freeze 24/7 cremen fast den är ju dyyyyr.. :/

2006-09-14 @ 13:48:52
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Elin

Måste bara tipsa om Lumenes produkter för kombinerad hy, har använt dem i ca två veckor nu och de har verkligen gjort underverk! Tidigare har jag provat alla möjliga olika produkter för ansiktet men nu har jag verkligen hittat rätt. Vet ju så klart inte hur de funkar för andra, men jag är verkligen jättenöjd.

2006-09-14 @ 19:15:28
Postat av: Ellinor

Elin: Bra tips, har aldrig testat Lumenes hudprodukter faktiskt utan bara sminket. Av någon anledning är jag alltid skeptisk mot budgetprodukter (jag = snobb) men det kostar ju inte så mycket att prova å andra sidan..

2006-09-14 @ 23:51:17
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Maria

man tackar för tipset. alltid lika trevligt att få sminktips.

2006-09-19 @ 19:07:25
URL: http://www.salong.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se