"VANKAT OMKRING SOM EN OSALIG ANDE.."

Varit minst sagt oproduktiv de senaste dagarna.. ingen blogglust har jag heller - därav den relativa tystnaden här. Det är så typiskt, söndag-onsdag (ibland -torsdag) är ju "mina" dagar då jag kan lägga upp alla uppgifter precis som jag vill utan schemalagt jobb som stör och vad har jag gjort den här veckan hittills? Vankat omkring som en osalig ande med rastlöshet i hela kroppen men trots det utan ork att göra typ någonting förutom att längta efter sötsaker (herregud, detta kolhydratsug!) och kolla på nya säsongen av Prison Break och Top Model USA YouTube. Det sistnämnda är förresten rätt irriterande eftersom de är uppdelade i 10-minuters snuttar men jag + "vanlig" nedladdning är inte kompisar. Och jag vet att ANTM ju går på TV3 nu men jag råkade få reda på vinnaren på en idiotisk blogg (vilken minns jag inte) så då tänkte jag att jag i alla fall kunde kika på den i förväg.

Imorrn kommer Daniel hit på förmiddagen. Jag har beställt flyttkartonger och lite sådant från Shurgard för drygt 600 spänn (!) och han har bil så då ska vi åka och hämta det. Känner jag för det så kanske jag ber honom släppa av mig i Sollentuna på vägen in till stan så jag kan byta ut mitt trasiga pass mot ett nytt. Beror lite på om jag är snygg eller ej imorrn med - det ska ju tas kort i så fall..! Jag är väldigt fånig men det känns faktiskt lite trist att göra sig av med det gamla passet med alla visum och stämplar (inklusive en fuskstämpel från Lichtenstein de gjorde på turistbyrån i Vaduz för 2 CHF om jag inte minns fel). Så - det var dagens vardagsbetraktelser.. nu ska jag mobilterra min pojkvän! Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det klart nu vart ni ska bo i Köpenhamn?

2006-09-27 @ 10:25:44
Postat av: Ellinor

?: Nix, inte än. Har knappt börjat leta men har ju max 2 mån på mig i alla fall..

Postat av: Louise

Så dåligt som du äter är det inte konstigt att du jämt är socker-sugen! Ajabaja! Fullkorn och regelbundna måltider skulle göra susen för fröken! ;-)

2006-09-27 @ 14:49:11
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Katarina

Det var jag som var nyfiken på boendet tidigare, råkade missa att fylla i namn... Hoppas du berättar mer sen när du vet och att ni får tag på något centralt och bra!

2006-09-27 @ 16:09:28
Postat av: Ellinor

Louise: Ska jag skämmas nu..? Nej, men jag vet att jag äter dåligt i perioder fast fullkorn är jag faktiskt rätt bra på då det gäller bröd, pasta, ris, gröt etc. Regelbundna måltider däremot - det vore nåt!

Katarina: Jag kommer definitivt att skriva mer om bostadsletandet så fort det sätter igång på riktigt. Tyvärr har jag och dansken lite olika åsikter om var vi vill bo (jag - mitt i smeten, han - nära grönområden) så får vi se om vi lyckas hitta en kompromiss..

2006-09-27 @ 18:59:26
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se