Thank God it's Friday

I love fredagar! Fint väder (men blåsigt!), god lunch (lax + potatisgratäng + broccoli + sallad tog jag) och lugnt på jobbet. Sista delen av introduktionen idag för mig och Trine vilket innebar ett timslångt möte med VD:n på förmiddagen och en biltur ut till lagret i Taastrup på eftermiddagen tillsammans med logistikansvarig Søren.

VD:n är förresten inte VD så värst länge till eftersom han ska vidare mot "nya utmaningar". Det händer rätt mycket i vår lilla nordiska del av koncernen (≈ 14 000 medarbetare i 100 länder) just nu med omstruktureringar och hitan ditan. För oss inne på kundservice/after sales innebär det bl a att våra ansvarsområden håller på att ses över för att hitta en klar uppgiftsfördelning som funkar. Redan innan jag började hade de möten om detta och tyvärr är det inte klart utan jag kan se fram emot 3 eller 4 morgon- eller kvällsmöten. Det första på torsdag nästa vecka med början kl. 7..! Oj, vad roligt det ska bli att behöva åka hemifrån redan vid 6 på morgonen.

Ikväll händer inte så mycket. Planerar att äta choklad och se på andra delen av inför ESC. Sortera tvätt eftersom jag tänkte belamra tvättstugan tidigt imorgon bitti. Se över min danska deklaration och klura ut hur man lämnar in den på bästa sätt ska jag också göra. Kanske gå igenom den resväska med sommarkläder jag plockat upp från källaren. Nu ska jag nog inte ta mig vatten över huvudet.

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha, jag känner igen det där... Fastän man har en hel kväll ledig, så rinner tiden undan fruktansvärt fort. Själv har jag jobbat till nu, så nu är det chips och film som gäller innan sängen och imorgon ännu mer jobb..!

Postat av: Ellinor

Karin: Usch ja', man borde verkligen lära sig att jobba undan alla måsten först innan man tillåter sig att relaxa för då man väl slår sig ner i soffan är det kört.. Och med "man" menar jag jag ;) Hoppas din helg inte var BARA jobb i alla fall utan lite nöjen också!

2007-04-26 @ 19:17:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se