ALLT DETTA FÖR 275 KRONOR

Jaha. Så var man utslängd ur Stockholms stads bostadsförmedling. Och det är bara mitt eget fel för jag är så himla klantig! Den årliga fakturan kom i juli och skulle vara betald en månad senare men man har ytterligare ett ½ år på sig (fast profilen är då vilande) innan man kastas ut och förlorar all kötid. Naturligtvis har fakturan blivit liggande bara för det och då jag tog fram den idag och tänkte betala såg jag att den redan gått ut - hade fått för mig att det var först om en vecka eller så. Hade visserligen bara 3 ½ års kötid och fastän jag känner nu att jag aldrig vill flytta tillbaka så vet man ju inte hur framtiden ter sig, kanske tänker annorlunda om, säg, 10 år. Men då blir det väl tydligtvis bostadsrätt då. Man ska inte gråta över spilld mjölk, ge mig en kvart så har jag kommit över det!


Kommentarer
Postat av: Emma

surt! jag funderar på att inte ens ställa mig i den utan bara spara fett me pengar o köpa mig något sunkigt i en förort. för det är väl det man kommer ha råd med.. livet är grymt sa grisen när han blev slaktad

Postat av: Ellinor

Emma: Ställer du dig i kön dröjer det i alla fall MINST 3 år innan du kan räkna med något alls och då blir det i stil med en 1:a med kokvrå i Hökarängen. Så ditt förslag är nog betydligt smartare och nu är ju priserna på väg ner också.

2007-02-02 @ 12:52:14
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

priserna på väg ned? vem försöker du lura? en mille för en etta i närförort, minst!

2007-02-02 @ 13:19:04
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Punaniii: Javisst är det så nu men enligt "förståsigpåarna" så har ju / är fantasipriserna på väg att slå i taket i Stockholm och the only way from here is down. Det är samma sak i Köpenhamn.

2007-02-02 @ 13:33:04
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se