Har du en bulle i ugnen eller har du bara ätit för många?

GravidmageIsabel var verkligen fin i sin gravvomage ikväll. Hon är i 30:nde veckan så det är ju inte så långt kvar men kulan - liten underdrift - var inte alls så stor som jag trodde att den skulle vara. Ingen större viktuppgång verkar hon ha haft heller, är fortfarande rätt smal överallt - inte minst i ansiktet - utom just på magen. Det var samma sak med min ex-aupair"mamma" i Zürich, hon var smal som en sticka med undantag av klumpen ända in i det sista. Det ska jag nog själv inte räkna med då det är dags tror jag, mina anlag ser lite annorlunda ut.

Jag tycker även att de flesta gravida nuförtiden lyckas vara så snygga fast det kan vara svårt att hitta kläder. Omlottröjor, klänningar i omlott-, empire-, alinje- eller wrapmodell.. sådant som framhäver och ger fin form åt magen istället för att försöka dölja den i bylsiga kläder. Behöver inte alltid vara gravvoanpassat heller, mycket av det som är mode nu funkar ju ändå.

---> Exempel: Anna på
Grossessan i finfina outfits

Kommentarer
Postat av: Louise

Min teori är:

Liten rund mage, smal och snygg i övrigt --> Kille.

Stor bullig mage, tjock och dålig hy --> Flicka.

Postat av: Ellinor

Louise: På aupair-mamman stämde din teori så vi får väl se om den gör det på Isabel sedan då..

2007-02-21 @ 14:22:06
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anna

O tack! :)

Louise - Huga - jag blir lika förbannad varenda gång jag hör den där teorin. Tack och lov har jag i min närhet (och vi har för tillfället 17 föräldralediga på jobbet) inte sett några som helst belägg för att det skulle vara sant.

2007-02-22 @ 21:41:59
URL: http://www.grossessan.se
Postat av: Ellinor

Anna: Det är ju så :) Och jag förstår att det är störande att folk i tid och otid ska försöka gissa kön "genom mamman" så att säga. Såvitt jag begriper har det väl aldrig någonsin funnits någon sådan teori man faktiskt har kunnat bevisa - konstigt vore det väl annars!

2007-02-23 @ 15:11:29
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anna

Egentligen stör jag mig inte så fruktansvärt på att man försöker gissa könet, det jag stör mig på är att många av dessa teorier går ut på: barnet gör mamman ful = flicka; barnet gör mamman snygg = pojke. Pojkar är mao bättre redan i magen....

2007-02-23 @ 23:44:07
URL: http://mymarkup.net/anna
Postat av: Ellinor

Anna: Har inte alls tänkt på det viset men det har du ju fullständigt rätt i. Vilken tråkig inställning..

2007-02-24 @ 17:04:41
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se