SOM EN BLIXT FRÅN KLAR HIMMEL

Engla är gravid och det är ju bara att gratulera. Har två bekantskaper i stan som också väntar smått så det blir babyboom till sommaren (en av dem flyttar dock hem till Götet igen då). Mina planer på det området sträcker sig ju ungefär till "Helst innan 32 års ålder" men för ett par dagar sedan satt jag av någon anledning och funderade på namn. Som en blixt från klar himmel damp både namn och mellannamn ner - förutsatt att jag får en tjej då det väl är dags - och jag blev så exhalterad att jag nästan (nästan!) blev lite sugen. Tänker inte avslöja av rädsla för att få det snott, det är bara 10 kvinnor i hela landet (fäderneslandet dvs) som heter det så det är fortfarande ovanligt. Och ja, det är ett riktigt namn och inget fantasifullt i stil med "Törnrosa". Sedan om jag väl får igenom det då/om det blir aktuellt är ju en helt annan femma. K och jag har ju som bekant inte riktigt samma smak då det gäller namn på framtida små slemtomtar.

Steriliseringsissuen kom upp igen häromkvällen i telefon och K refererade till det som "det där med min snopp". Det är väl jag som är lättroad men jag skrattade i säkert en minut.. lät så barnsligt och sagt på bruten svenska blev det ännu roligare. Well. You had to be there.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nu blev jag skitnyfiken på vad det är för namn du kommit på :)

Postat av: Ellinor

Lena: Nu tror jag iofs inte att de är din smak utifrån vad du bloggat om tidigare. Du kan få veta dem om du avslöjar att du & Jonne väntar en liten kille.. ;)

2007-02-04 @ 14:25:42
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Lena

ha ha! Det vet jag ju inte än om jag gör så jag kan tyvärr inte lova det men jag har å andra sidan mina namn som jag gilla roch det krävs nog rätt mycket för att jag ska ändra dem ;)

2007-02-05 @ 16:44:19
URL: http://www.koala.nu/blahblah
Postat av: Ellinor

Lena: Men det var väl GANSKA säkert i alla fall att det var det ena eller det andra :) Ja, jag tror också att man har "sina" namn, oftast sådana man gillat i många år.

2007-02-05 @ 22:25:33
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se