Tårar utan flöde

Usch.. ledsen. Eller inte ledsen egentligen för det har verkligen inte hänt någonting och jag mår överlag rätt bra. Ändå bränner tårarna innanför ögonlocken och jag skickade precis iväg ett väldigt kinkigt sms till dansken som i stort sett gick ut på hur jävla b det är att han inte är här med mig just nu. Fast vi ses imorgon (förhoppningsvis - kommer sexvägra i helgen om han säger att han inte orkar köra förrän lördag morgon) och det är a-okej. Så varför är jag ledsen..? Kanske för att jag gjorde 20 stycken muffins av den tidskrävande sorten men inte hade tänkt på att köpa större formar så de vällde över de jag hade. Kanske för att jag har hicka nu igen för säkert femte gången idag. Kanske för att det förbaskade møntvaskeriet inte har något torkskåp - och 95% av mina kläder tumlas inte! - och det därför hänger blöta trasor lite överallt här hemma. Ska nog bara gå och lägga mig och skicka lite telepati till K som antagligen sitter och leker med sin splitternya Mac just nu, den skulle levereras idag. Först - te och muffins.. oformliga eller ej!

Kommentarer
Postat av: Linda K

känner precis igen mig. ibland är man bara ledsen, utan nån jätteanledning. för att inget är så kul, för att det känns hopplöst, för att han är dum och oförstående. just nu tycke rjag också att det mesta känns blä, sonen är sjuk och det påverkar allting: sömnen, bråkar med maken om skitsaker, hinner inte med jobbet, osv. Tur att det bruakr gå över och kännas bättre efter ett par dagar :)

Postat av: Hedgehog-Sara

Det behöver ju inte vara något speciellt - man kan känna sig ledsen ändå, och det hjälper alltid att gråta lite. Iallafall för mig. Kram!

2007-02-09 @ 08:10:13
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Annie

Så är det. Gråt. Kasta saker omkring dig!
Ät muffins.
kram kram

2007-02-09 @ 08:55:00
URL: http://enteranniesworld.blogspot.com
Postat av: Veronika

Låter inte så roligt. Men lite oformliga muffins och en kopp te borde ju göra saken åtminstone lite bättre. Hoppas det iaf.

2007-02-09 @ 10:45:23
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Emelie

Jag känner igen det där, sådana dagar har jag också, men det brukar gå över ganska snabbt sån tur är. Det är tom lite skönt ibland att bara för gråta lite och tycka synd om sig själv :)

Härlig tröst med muffins, det ska jag testa nästa gång :)

2007-02-09 @ 11:36:56
URL: http://emeliesfantastiskaliv.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

LindaK: Det är väl ofta de där små sakerna som liksom kastar en skugga över det mesta.. men, som du säger, det brukar inte vara så länge. Hoppas sonen kryar på sig snart och att ni får en mysig helg, hela familjen.. glada och friska :)

Hedgehog-Sara: Nej, det behöver väl inte det.. men då man känner att det mesta egentligen är helt ok - det var nästan lite PMS över det och sådana problem brukar jag inte ha.

Annie: Jag brukade göra det - kasta saker omkring mig alltså - för några år sedan då jag var arg men efter att jag på det sättet både slagit sönder en walkman och repat ett parkettgolv så slutade jag med det :)

Veronika: Det behövdes nog mest lite eftertanke tror jag.. och idag är jag inte ledsen utan bara förbannad - men det av en orsak, byråkratitjafs! :(

Emelie: Haha, muffinsen hade varit inne i ugnen för länge så de var helt torra.. hoppas dina tröstmuffins blir bättre nästa gång om du gör några!

Alla: Tack för peppen, söta ni!!!

2007-02-09 @ 13:03:03
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: FinaM

Håller med. Ibland är det upp och ibland är det ner och det behöver egentligen inte ha hänt något. Muffins har jag hört hjälper jätte bra! :-)

2007-02-09 @ 17:27:08
URL: http://nyafina-m.blogspot.com/
Postat av: Sassa

Hoppas du mår bättre snabbt! jag är själv på samma humör idag...gaah!

2007-02-09 @ 20:53:58
URL: http://sas.blogg.se
Postat av: Karin

Hmmm, låter lite PMS-varning på det där... Själv skällde jag ut sambon utan anledning igår, började sedan gråta och stängde in mig i sovrummet och vägrade prata. Som tur var förstod han precis vad det handlade om så han gick ut på en promenad och kom hem med två sorters olika chokladkakor.. Älskling! Fortsatte förvisso gråta ett par timmar till men det är ju trevligare att gråta med en chokladkaka i handen.

2007-02-11 @ 13:31:19
URL: http://kalasblogg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

FinaM: Nej, det behöver väl inte det men jag avskyr verkligen att vara sådär "tjejig" och deppa för ingenting.. Men som Karin lite längre ner påpekade så känns det nu i efterhand som om det faktiskt rörde sig om PMS så jag skyller på det.

Sassa: Uschusch, hoppas också du är lite gladare idag!

Karin: Ååh, väldigt förstående sambo låter det som! Han känner dig bra vid det här laget! Det var nog helt sant att det var PMS-varning på mig - betedde mig rätt knäppt i fredags med och lackade ur på pojkvännen för en skitsak. I lördags fick jag mens.. go figure :)

2007-02-12 @ 01:24:30
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se