ANDAS..

Går på sparlåga just nu.. känner mig fullständigt energilös och har huvudvärk som kommer och går. Dansken har nog rätt i att mina personliga nyårslöften borde vara att börja träna och att skärpa till mina matvanor (upprepar jag mig?) och jag tror att i alla fall huvudvärken just nu beror antingen på:

>> Vänt på dygnet igen och sovit sjukt mycket de senaste dagarna (exempel: idag 7-15, 17-18.30, 20.30-23.30). Ska försöka att inte gå och lägga mig igen imorgon bitti utan stanna uppe hela dagen och vända dygnet rätt.

>> Inte druckit te på två dagar pga avsaknad av mjölk. Mer beroende än vad jag tror.

>> Varit ute för lite. Ska ta en promenad i Valbyparken imorgon alternativt gå på stan och fixa lite. Det blir nog det senare.

Eller all of the above. Natten ska i alla fall ägnas åt att söka åtminstone två jobb och så måste jag börja på ett översättningsuppdrag. Engelska-->svenska den här gången så jag slipper norskan.

Kommentarer
Postat av: Lena

Vi kan ju nattsudda tillsamamns *sucka* Jag har också felvänt dygnet nåt så in i norden. :(

Postat av: Ellinor

Lena: Ja, det är trevligt att andra också uppdaterar om nätterna så man har något att läsa ;) Nej, men det är ju så himla lätt hänt om man inte har något speciellt att gå upp till - suck!

2007-01-03 @ 02:24:38
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Lena

Ha ha! Ja jag menar det! Vi får lägga till varann på msn eller nåt så kan vi nörda heeela natten. Uschia. Jag MÅSTE ju gå och lägga mig. Fuckar säkert upp bebisens dygnsrytm också på det här viset. :S

2007-01-03 @ 02:37:17
URL: http://www.koala.nu/blahblah
Postat av: Ellinor

Lena: Bebisar sover visserligen då morsan sover har jag hört (i magen alltså) men det finns nog tid för bebben att vända tillbaka dygnet :) No worries. Idag har jag faktiskt varit uppe hela dagen och räknar iskallt med att kunna sova ikväll men sätter jag mig inte och söker jobb så kanske jag kommer och trackar dig! Fick ju din MSN nån gång förut men glömde att adda. Min är iaf ellinor[snabel-a]post.com om du känner dig manad nån gång :) Men hoppas du kommer i säng iaf!

2007-01-03 @ 15:42:33
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se