JAG HJÄRTA DANMARK

Orkar inte riktigt blogga.. men måste bara kommentera statsministerns (och nu talar jag inte om Reinfeldt) nyårstal som jag såg slutet av och som de diskuterar på DR1 just nu. Här är frågan inte "Vad ska vi göra åt arbetslösheten?" utan "Vad ska vi göra för att få tag i arbetskraft nu då så många går i pension?" och "Ska vi ta in arbetskraft utifrån?". Arbetslösheten här är tydligen rekordlåg. Har jag sagt hur mycket I love this country?!

Kommentarer
Postat av: Tobias

Så Danmarks medier håller stenhård koll på Sverige? Gissningsvis har de långt gångna vad på hur länge det kommer dröja innan hela regeringsförfattningen går åt pipan.

Såg du rubrikerna efter att Fredrik hade benådat en julgris, tydligen helt utan inspiration från USA? Jisses.

Postat av: Ellinor

Tobias: Njae, om DK har koll på Sverige vet jag inte.. nu var det som sagt Anders Fogh Rasmussens tal om Danmark 2007 jag kommenterade. Men just arbetsmarknadsfrågorna skiljer sig ju så tydligt åt och för en exilsvensk (ok, så långt är det ju inte över Sundet!) märks det ännu mer markant att här finns det framtidstro vad gäller jobben, något som jag inte precis kände i Sverige.

Haha, nej.. jag lyckades missa det där Reinfeldt-spektaklet. Hörde talas om det, inte mer. Men jag är ju inte förvånad - fast det var väl lite sent för valfläsk?! (Hohoho..)

2007-01-01 @ 23:41:43
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Tobias

Hoppsansa, där missade jag allt ett par bokstäver!
:)
'schäkta.

2007-01-01 @ 23:54:24
URL: http://my.opera.com/tobiasholmgren/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se