MAN SKA INTE GÖRA DET LÄTT FÖR SIG

Svettigt. Min lämning på tidningen är på tisdagar men eftersom de precis har bytt server kom inget av mina mail fram hur mycket jag än försökte. Däremot fick jag ta emot ett tjog tillrop av redaktionschefen "Var är du?".. "Vi måste ha det nu!", synnerligen frustrerande eftersom man inte kunde kommunicera tillbaka. Trodde inte de hade mitt danska nummer men till sist kom det ett samtal och det slutade med att jag fick maila iväg schabraket till K:s (nej, inte min K) privata Hotmailadress. Nu ska de slita med att försöka få servern att fungera asap och jag väntar på inställningar för min mailadress (där jag tar emot tips från föreningar etc) som jag måste lägga upp på Outlook eftersom de inte samarbetar med den gamla leverantören som gjorde att jag kunde kolla mailen på nätet istället. Stön. Jag och teknik.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tja, gubben ringde till MIG idag när jag var på jobbade, och undrade om jag kände dig och kunde ge honom ditt mobilnummer. Han presenterade sig och jag kände igen namnet så det var jag som lämnade ut numret. Sorry;(

2007-01-30 @ 21:42:46
Postat av: Ellinor

Vem skrev detta?! Daniel? Jag undrade just hur de fick numret men frågade aldrig rakt ut.. Nej, det var ju bara bra - annars hade vi väl suttit där än och tragglat.. de var ju tvungna att skicka iväg det till sättning.

Postat av: Danne

Sorry, ja det var jag... Blev visst anonymt.. och höll på att bli igen (fan, namnet försvinner ju ur rutan)

2007-01-30 @ 21:59:33
Postat av: Danne

Det kunde väl gubben kläckt ur sig när han ringde, och jag har just nu allvarliga anslutningsproblem känns det som... hmpff!!

2007-01-30 @ 22:01:06
Postat av: Ellinor

Kryssa i "Kom ihåg mig" så brukar det funka. Anslutningsproblem?

2007-01-30 @ 22:09:40
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se