WOHOO!

Jag är en härmapa. Min life-is-good-lista:

1. (Inte bara härmapa - också tjatmoster) Jag har jordens mest underbara pojkvän som gör allt för att pleasa mig.. säger att jag är vacker då jag är osminkad.. inte kan hålla tassarna borta från mig.. ogenerat säger att han älskar mig på allmän plats.. går med och tittar på kläder/skor/smink utan att klaga.. låter mig välja bio varje gång.. lagar supergoda frukostägg.. Kärlek i massor till honom!

2. Jag gjorde genidraget att flytta till fantastiska Köpenhamn som jag avgudar! Här är livet lite bättre, lite lättare, lite skönare - helt enkelt.

3. Jag har en drös osedda Prison Break och Gilmore Girls-avsnitt som bara vääääntar på mig..

4. Igår köpte jag en välbehövlig ny vit t-shirt bh på rea (119:-) i Triumph-butiken på Fields. Många av mina har en förmåga att alltid åka upp i ryggen (vad beror det på - någon som vet? för liten? för stor?) men den här verkade sitta bra efter diverse krumbukter i provrummet så jag är nöjd!

5. Jag har en väldigt dyr och väldigt god chokladglasstårta i frysen!

Kommentarer
Postat av: EvaP

Varför flyttade du till Köpenhamn? Det brukar finnas en anledning till att man flyttar och jag blev nyfiken - vill du berätta?

Om bh:n åker upp där bak ska du har en mindre storlek runt om. En bh ska sitta bra annars sitter blusar, t-shirt och annat dåligt upptill.

Postat av: cissi

jag har precis flyttat till malmö så nu har jag kph nära men dålig koll på stan, kan du tipsa om några schysst affärer? :D

mvh c.

2007-01-22 @ 00:05:16
Postat av: Ellinor

EvaP: Tja, varför flyttade jag..? Kände mig färdig med Stockholm och ville göra något nytt och eftersom jag älskar Köpenhamn tänkte jag "Why not?". Sedan var det naturligtvis ett plus i kanten att avståndet till min pojkvän halverades. Och att arbetsmarknaden här är betydligt ljusare än hemma i Svedala. Här känner jag att jag kommer stanna ett tag - förhoppningsvis hela livet! (Tack för tipset med bh:n - fast det kan nästan inte bli mindre! *s*)

Cissi: Oj! Jag har ju inte bott här så länge själv och har inte riktigt hittat guldkornen ännu (framför allt för att jag inte har råd att shoppa just nu). Men kan iaf säga som så att Ströget är överreklamerat, på tvärgatorna runt omkring hittar du lite roligare butiker än de vanliga dussinkedjorna. Även kvarteret mellan Gothersgade och Ströget tycker jag du ska kolla in! Och så finns ju naturligtvis Illum med Topshop, Oasis m fl. Company's gillar jag med (finns i Swe med tror jag), de har butiker på bl a Ströget och Field's (stort köpcentrum vid Örestad station utanför stan). Det bästa är nog faktiskt om du åker hit en dag och bara strövar omkring (och inte lägger så mycket tid på Ströget), det är då man hittar sina favoriter!

2007-01-22 @ 11:13:52
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Linda K

åh du har verkligen flyttat. amor vincit omnia! och så är du ju lite närmare du-vet-vem ;)

2007-01-22 @ 11:30:26
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: expedit

Om bh:n åker upp i ryggen behöver du en med mindre omkrets. Glöm inte att om omkretsen går ner går kupan upp. 75B blir alltså 70C...

2007-01-22 @ 20:44:02
Postat av: Ellinor

LindaK: Det har jag verkligen :) Och jag räknar iskallt med att stöta på mr M en dag.. vet att en annan bloggerska här gjort det flera gånger! Frågan är vad man gör då - ber om en autograf? Kastar om sig halsen på honom och erbjuder "x-rated services"...?

Expedit: Åh, bra - det senare visste jag faktiskt inte!

2007-01-22 @ 22:00:13
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Linda K

ja jag har ju en teori om att jag antagligen bara skulle kräkas för att han är så snygg. men det vet man ju itne förrän efteråt ;)

2007-01-23 @ 22:52:26
URL: http://iabloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se