X-RATED

Följande är ett inlägg av den kalibern man bara plitar ner då klockan är två på natten och man inte fattar då det är dags att ge upp. Ett inlägg jag kommer nojja över i ett par dagar och frestas radera x antal gånger, om inte annat för att jag trots allt är medveten om det faktum att folk som känner mig i verkliga livet läser här. De är inte många men de finns där (du får gärna sluta läsa här, Daniel!).. och får genom bloggen reda på mer om mitt liv än jag egentligen skulle önska. Ibland vore det så skönt att få vara någon i stil med Ms.Take - anonym - och verkligen kunna skriva av sig om allt. Tyvärr skulle jag nog avslöja mig rätt snabbt.

Som typ det här med k*kstorlekar (ni ser, kan inte ens med att skriva ut ordet i min "snälla" blogg). För det är vad jag funderar över just nu. Det börjar nämligen bli lite av ett (angenämt?) problem i min nuvarande relation. Nu tänker jag inte lämna ut vare sig honom eller oss men grejen är den att han är.. begåvad på det området. Inte överdrivet på något sätt men han hör till den övre skalan. Och jag är en tunnis. Ekvationen går inte alltid ihop. Eller, det gör den, men det är nästan mer regel än undantag att det ställer till obehag för mig - antingen efteråt eller om pingismatchen håller på för länge. "Det finns ju sådant man kan använda som underlättar" blablabla.. jag vet.. men det gör ingen större skillnad för oss. Och det är inte han som är okänslig på något sätt heller. Det är inte alltid ett problem kan tilläggas men då krävs det oftast pauser etc. Antagligen handlar det väl om att vi aldrig spenderar så pass långt tid ihop att "hon" hinner vänja sig men jag har börjat känna mig som en mes som inte tål mer - att jag bara borde "bita ihop" (vilket jag också gör ibland). Obs! Vi har det absolut inte dåligt på det området på något sätt - tvärtom! - men det här är en ständig plump i protokollet och det stör mig! Det var bara det jag ville beklaga mig lite över.


Kommentarer
Postat av: Whippo

Låter lite motsägesefullt när du både använder ord som "begåvad" och "bita ihop". Att det är något positivt med en stor snopp men den ställer till med problem. Vad är då det positiva eller angenäma med det hela?

Nu är jag ingen expert på området men kanske regelbundenhet underlättar. Vissa ställningar som är mer bekväma och att dansken förstår "problemet" också.

2007-01-24 @ 08:05:49
Postat av: Ellinor

Whippo: Det är med flit för det ÄR motsägelsefullt eftersom jag på sätt och vis tycker att det är värt det - det ligger precis på gränsen till att det är lite för stort men jag föredrar det framför att det är tvärtom. Oftast är det också så att jag "biter ihop" för att jag vet att jag kommer få problem efteråt, inte för att det är överdrivet jobbigt just då. Och att jag tycker det är värt det i den stunden också. Han förstår problemet också och jag tror att du har rätt i att det där med regelbundenhet skulle underlätta rätt mycket..

Postat av: Li

Se till att du är ordentligen "uppvärmd" innan, mycket förspel alltså. Och sen kan han använda fingrar (1, sen 2 osv) tills "hon" har fått vänja sig lite. Han kan som inte bara stoppa in den. Skit, nu låter jag som nån sexspaltfrågeexpert... Håll oss uppdaterade om hur det går ;)

2007-01-24 @ 22:02:14
Postat av: Whippo

Vissa har ju mer "naturligt" glidmedel än andra också, det kan ju variera från gång till gång. Som Li skriver så är nog uppvärmning a och o i denna fråga. Lycka till nu.

2007-01-25 @ 07:43:11
Postat av: Ellinor

Li: Hihi.. ja, du låter onekligen som en "Olle" nu ;) Fast jo, vet det där - är ju trots allt 27 så en del erfarenhet har jag ju (och han). Det är mest efter ett tag det blir jobbigt som sagt men det kanske också är för att han håller på för länge. Kanske ska påpeka för honom att han inte behöver hålla tillbaka så länge :)

Whippo: Tack ska du ha :)

2007-01-25 @ 11:53:01
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: elin

haha jag och min kille har samma problem. Det är för det mesta bra och väldigt skönt, men ibland, när man inte är tillräckligt uppvärmd kan jag få fruktansvärt ont i livmodertappen eller vad det är som han stöter emot. kan göra ont i flera dar efteråt! detta gör ju också att jag ibland spänner mig för att jag TROR att det ska göra ont, ochd et förstör den del i vårt sexliv. men för det mesta går det alldeles utmärkt om båda är avslappande, harmoniska och kåta;)

2007-01-26 @ 16:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se