Beslut taget.. nästan!

Ta lejligheden, för fan! sa Dansken och jo.. det lutar nog åt att jag gör det. Som många av er påpekade så överväger faktiskt fördelarna om jag ska vara helt ärlig. De potentiella problemen med nätet oroar mig lite dock. Killen som äger huset (Martin) har en trådlös router uppe hos sig på översta våningen som kvinnan under (hon med de två barnen) också är inkopplad på. Det kan jag också göra men frågan är om vi kan lyckas få signalen tillräckligt stark så att jag inte blir utkastad hela tiden, alternativt måste kånka runt på laptopen i tid och otid för att hitta täckning. Men det är väl sådant man kan ordna. Dansken tyckte i alla fall inte att det var en tillräckligt stark anledning att tacka nej.

Under visningen igår fick jag hålla mig för skratt flera gånger då Martin berättade om de tidigare hyresgästerna. Ja, och så var det två lesbiske piger.. Och de två lesbiske pigerna.. etc. Aldrig något Sedan bodde en heterosexuell man etc. Att folk känner det nödvändigt att upplysa om en persons sexuella läggning (förutsatt att den då inte är straight) då man pratar om personen - det förstår jag aldrig!

Men jag kommer nog skjuta iväg ett mail till honom på jobbet och tala om att jag tar lejligheden i alla fall. Så får vi hoppas att jag faktiskt får den också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se