Lugnet före stormen

Tackar min lyckliga stjärna för att jag hade vett att ta ledigt från jobbet idag och på måndag! Bortsett från att jag behöver all tid i världen för att packa klart och röja i lägenheten så är det lugnet före stormen på jobbet och luften har vibrerat av spänning och irritation hela veckan.

Måndag kl. 8.00 går vi på SAP och det är väl egentligen ingen som vet vad som händer då. I och med att helgens utbildning ställdes in är det bara två av oss sex på min avdelning som egentligen vet vad det handlar om och det är de som spenderade tre dagar förra veckan och denna nere i Tyskland på kurs. Själv är jag clueless och om det är meningen att vi ska sköta våra ordinare arbetsuppgifter parallellt med "learning by doing" eller vad har jag ingen aning om. Lika bra att förbereda sig på kaos och hoppas på att det kommer finnas möjlighet att ha Navision up and running ännu en tid så man åtminstone kan gå in och ta fram uppgifter man behöver, om än inte registrera några nytt i systemet.

Sa jag att det var sista arbetsdagen för vår VD igår? Och att två personer, varav en är norskan, går på ferie efter nästa vecka - vilket lämnar den sörja som är Norge till mig?! Jag ser verkligen fram emot att inte bara bli attackerad av frustrerade kunder utan även av säljare, KAM:s etc från båda länderna som tar för givet att jag är SAP-expert och öser en del av sina arbetsuppgifter på mig trots att jag kommer kunna lika lite som dem..

Nedräkning till vecka 32 - semester!

Kommentarer
Postat av: Eva

Måste bara fråga om kursen du ska gå på...Är det programmet SAP ni ska lära er??

2007-06-29 @ 18:16:22
Postat av: Ellinor

Eva: Vi skulle ha haft utbildning i SAP i helgen ja´.. eftersom det är det programmet vi ska arbeta i fr o m måndag.

Postat av: Anna Johansson

Hej! Är du Ex kibbutzvolontär?

Vi har öppnat en grupp i Facebook, ?Svenska kibbutzvolontärer? för att bygga upp och samla så många svenskar som möjligt som varit volontärer i kibbutzer i Israel från 60-talet och till idag. Inför Israels 60 år som självständig stat 2008, kommer vi bl a att anordna en fototävling och vi hoppas också kunna genomföra en reunion så småningom.

Om du tycker det här låter kul och är intresserad av att ingå i gruppen hoppas vi att du registrerar dig som medlem. Sprid gärna detta till andra som du vet också har varit på kibbutz.

Om du inte vill vara med på Facebook, men vill delta i vår projekt, mejla din adress till [email protected].

Svekiv, Svenska Kibbutzvänner
Israels Ambassad
Israeliska Statens Turistbyrå

2007-12-19 @ 15:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se