Frukt är godis [uppdaterad]

Tanken är att lördagar ska vara den dag då jag kan "unna mig" lite mer än vanligt och jag hade faktiskt tänkt att köpa en tunna B&J's till kvällens MF. Tyvärr fanns det bara Phish Food och Caramel Chew Chew kvar så då köpte jag faktiskt årets - för min del - första jordgubbar (spanska) istället!

image583

250 gr för 15:- kändes som ett okej pris och så slapp jag vara onyttig också! Sedan återstår det att se - de kanske är hur smaklösa som helst. Det ligger dock faktiskt ett paket Chocolate Chip Cookies i skåpet och jag tänker dricka Cola till maten så helt safe blev det visst inte i alla fall..

K sa åt mig i torsdags att jag absolut inte får bli en sådan tjej som tjatar hela tiden i stil med "Kan jag verkligen äta det här?"  och "Syndar jag nu?" för då kommer han bli vansinnig. Problemet är att jag lätt får sådana tendenser, blir lite väl militant. Ska verkligen försöka komma ihåg att det handlar om att byta kostvanor för att bli piggare och må bättre - inte för att banta..

Uppdaterad: Jordgubbarna var tokgoda, söta och smakrika men jag fick/har så jäkla ont i magen efteråt bara! Sådär så att det mullrar och man springer fram och tillbaka till toaletten.. ehum. Förstår inte, så mycket åt jag ju inte. Måste vara överkänslig.

Kommentarer
Postat av: Annie

Åh - smarrigt!
Agree, blir också lätt militant gällande det mesta. Svårt att lägga 70% utan det blir oftast 110% :)

2007-03-10 @ 19:47:53
Postat av: Maria

Guuud va gott med jordgubbar!
Ja man måste verkligen börja tänka efter nu. Det är så mycket skit man trycker i sej!
Jag tackar för program som 'Du är vad du äter' de öppnar verkligen ens ögon!
Trevlig helg!

Postat av: Ellinor

Sarah: Ja, supergott! Ens största fiende är ju alltid en själv vad gäller sådant där..

Maria: Det var det faktiskt och de var riktigt smakrika också.. nu har jag dock ont i magen! Visst är det bra att fundera lite extra på vad man stoppar i sig.. kroppen är ditt tempel eller hur var det nu? :) Dumt att jag själv inte insett det tidigare. Önskar dig en trevlig helg också!

2007-03-10 @ 22:18:12
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Oops, varför skrev jag Sarah.. Annie skulle det ju vara!

2007-03-10 @ 22:19:02
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se