Manic Monday

Ungdomshuset rivs idag men - hittills? - är det väldigt lugnt på Nørrebro. Folk är mest ledsna och kommer med blommor tydligen. Tråkigt det också men hellre det än kravaller. Hoppas på att det är slut med ödeläggelsen men hoppas även att de får ett nytt hang-out så småningom.

I övrigt så har den nya veckan börjat sådär. Var dödstrött i natt men kunde inte sova så lade mig och läste lite (boken där i högerspalten har fått vila alldeles för länge, inte varit någon läslus på sistone). Vid 7-tiden somnade jag, hade satt alarmet på 9 men vaknade.. hm, betydligt senare än så och med magont. Tror att det beror på att jag ätit taskigt, i stort sett bara lite birkemad (pyttipanna) på 2 dygn. Inte hungrig. Men bara för att det börjat dåligt betyder ju inte det att det inte kan bli bättre..

Veckohoroskop (Vågen)

Friskt vågat, hälften vunnet. I vanliga fall är du kanske inte den mest äventyrslystna personen i världen, men just nu står du att tjäna mest på att våga ta risker för att få det du vill ha. Just nu lär resultaten också visa sig med omedelbar verkan. På vilka områden du än har vågat ta ett steg fullt ut - främst på relationsområdet - belönas du. Du har inte bara turen på din sida, utan också utmärkta förutsättningar att befästa din position. Socialt kan du upptäcka att du står högt i kurs. Resor för dig samman med mycket trevliga människor och går till fina platser. I kärlek kan lycka och långvarighet kombineras.

Från Spray


Kommentarer
Postat av: Jerk

Jag ska på födelsedagsfest ute i förorten till helgen..resa och trevliga människor alltså :)

Postat av: Ellinor

Jerk: Du ser! Man KAN lita på horoskop ;)

2007-03-06 @ 00:37:19
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se