Rapport: måndag

Att påstå att jag känner mig som en klubbad säl idag är ingen underdrift. Sov ingenting i natt och eftersom jag varit på språng hela dagen dröjde det ända till kl 17 innan jag kunde lägga mig och vila = sov som en död i fem timmar. Så nu är det kört till natten igen.. jippif***ingjey.

Intervju i förmiddags uppe i hamnområdet på Østerbro. Långt ute på en pir låg företaget och det var bara så fantastiskt vackert i solskenet med det glittrande vattnet utanför. Själva intervjun.. tja, vad ska man säga? Det var bara ett kort inledande möte på ca 20 min och de ska träffa 11 andra kandidater fram till torsdag varav de kommer välja ut några till en andra djupintervju. Och jag tror inte att jag kommer vara en av dem. Jag är överkvalificerad. Ja, det var faktiskt hans ord (de var tre stycken men en av dem pratade lite mer) och det är verkligen the story of my life - är jag inte det ena så är jag det andra. Det rör sig om ett kundservicejobb kan man säga men med lite andra uppgifter också; kontakt med säljare i Norden, kontrollera databasen mm (de distribuerar jackor till promotionföretag som i sin tur säljer dem vidare till företag). Ansiktet utåt, spindeln i nätet.. that sort of thing och det är en nyupprättad tjänst som jag verkligen både skulle tycka vara rolig och vara bra på tror jag.

Han hänvisade hela tiden till min utbildning och det faktum att jag sa att jag är intresserad av PR och marknadsföring och gärna vill lära mig mer ("Det här jobbet har ju inte riktigt med det att göra"). Deras farhågor var att jag - delvis pga att jag är s.k "högutbildad" - snart skulle bli uttråkad och vilja söka mig vidare. Försökte krossa de illusionerna så gott det gick.. men jag vet inte. En annan sak är att de har en del kunder på Jylland och Fyn och därför var lite oroliga över hur pass bra de skulle förstå mig eftersom jag är svensk (där har man inte tillgång till svensk tv som här runt Kbh). Som sagt, tror inte att jag går vidare pga de här sakerna men skulle få besked i slutet på veckan. I övrigt tror jag att de gillade mig, tyckte jag var driven och ambitiös och att jag visade intresse för verksamheten (och det gör jag faktiskt!).

Varit så himla skönt och fint väder här idag - att ta vinterkappan var en miss - och jag och Therese tog en spontanlunch eftersom hon var hemma från jobbet. Ville sitta ute egentligen men det är inte så många som tagit ut utemöblerna - och det var rätt fullt där de hade det - så till sist hamnade vi på ett café rätt långt ner på Vesterbrogade som jag glömt vad det heter. Det var verkligen toppen (ok, tjejen som jobbade där kunde ju varit trevligare).. med en sund/ekologisk inriktning (utskrivet näringsinnehåll på alla rätter t ex). Åt en supergod fisk- och skaldjurssallad med bl a marinerade tigerräkor, bläckfiskringar och marulk (tror jag det var) och drack banan- och ananassmoothie. Inte överdrivet dyrt heller så det stället kan jag verkligen rekommendera - om jag nu bara kom ihåg vad det hette.. Uppdaterad:
Gastonova heter det.

Har tänt ett doftljus med choklad nu och ska läsa in mig på lite bloggar..

Kommentarer
Postat av: Anonym

sund/ekologisk inriktning
och tigerräkor.

tror inte det va.

Postat av: Ellinor

Punaniii: Du förstår ju vad jag menar, inte sant? Detoxdrycker, bröd gjort av fullkornsmjöl, smala dressingar etc. Skrev inte att det var strikt ekologiskt, snarare betoning på sunt.

2007-03-13 @ 00:45:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

tigerräkorsodling är anledning till skövling av mangroveskogen. inte så ekologiskt alls.

2007-03-13 @ 14:12:45
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Punaniii: Du har helt rätt.. och jag hänvisar till min kommentar ovan.

2007-03-13 @ 14:21:22
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se