Svampattack
ät gröten med några russin. mycket godare än sylt/mos!
??: Nej, usch.. russin till fil - ja.. russin till gröt - nej! Förresten, lämna namn (hur svårt kan det vara?)!
Jag ställde samma fråga förut. Då svarade min pojkvän som är kemist att man ALLTID ska använda helt rena bestick när man tar sylt/creme fraise/keso osv.
Om man tex tar en sked keso, lägger i sallad, rör om och tar sen samma sked ner i burken igen så hamnar det mängder av partiklar där som kommer att möggla fort som fasiken.
Och ännu värre om man stoppar skeden i mun och sen ner i burken igen...
Minna: Hm.. that makes sense. Fast jag tycker verkligen att jag följer de instruktionerna rätt bra (stoppar verkligen inte skeden i munnen i alla fall) men tydligen inte. Nu har jag köpt sockrat äppelmos de senaste gångerna också eftersom jag inte hittat osockrat här och jag tycker det senare brukar hålla sig bättre. Jaja, får försöka vara noggrannare med det där med rena bestick i alla fall..
du kan ju alltid prova att tvätta insidan av locket med atamon...
Leopardia: Med.. vad?