Tips: Locobase

image602Mina ultratorra läppar den senaste tiden har varit ett gissel. Ingenting har hjälpt; inte peeling.. inte gnugga med tandborste eller handduk.. inte Eight Hour Cream över natten.. inte cerat hit och dit. Men så tog jag fram en gammal tub Locobase och det var inte riktigt simsalabim men nästan! Efter ett par dagars användning är snustorrheten närapå väck.

Det är ju en fet kräm men eftersom den ändå är såpass tunn går den in i huden snabbt. Oparfymerad också så den smakar och doftar inte ett dugg vilket är mer än vad man kan säga om Eight Hour.. Och bara 23:- på Apoteket för en tub som räcker länge. Köp!!!

Kommentarer
Postat av: Annie

Jag sover också med Locobase :D Var inne på Apoteket och bad om det fetaste de hade...

Postat av: Ellinor

Annie: Hoppas det funkar bra för dig också!

2007-03-21 @ 13:03:43
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Raphael, the stain remover

Det är rätt lustigt det här med olika produkter som är bra i olika situationer. En produkt som är avsedd för en viss sak kanske inte är så bra, medan en annan är det. Efter att ha testat 2-3 olika är det lätt att ge upp, men kanske, kanske är det nummer 4 som verkligen klarar upp problemet? I mitt fall en fläck. :)

2007-03-21 @ 16:56:07
URL: http://www.criticalcitizen.com/
Postat av: Ellinor

Raphael..: Ja, var inne och läste det. Man får väl se det så att om det bara fanns en enda produkt avsedd för en viss sak som var bra så skulle konsumtionssamhället inte se ut som det gör idag. Fast å andra sidan får man väl applådera valfriheten.

2007-03-22 @ 03:08:04
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: malin

Torra läppar kan bero på järnbrist. Jag har råkat ut för detta nu, aldrig annars och har börjat med järntabletter. Mycket bättre.

2007-03-22 @ 09:23:41
URL: http://monstermonstret.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Malin: Tack för tipset! Jag äter multivitaminer men det skulle nog inte vara så tokigt att käka lite extra järn också - de flesta kvinnor har ju brist på det..

2007-03-22 @ 10:14:55
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se