Sommarfesten

Idag på jobbet delades det ut laminerade inbjudningar till sommarfesten den 8 juni. Det är två partaj per år, ett innan jul och ett innan alla går på ferie.

Festen äger rum på en golfklubb med början efter jobbet kl. 16 och in på småtimmarna och eftersom instruktionerna innefattar att ha på sig platta skor så verkar det ju rätt troligt att vi ska kicka loss med något golfrelaterat. Skit också. Jag är helt värdelös på att spela - även minigolf - och så är det ju så trååååkigt!

Lite smånervöst är det faktiskt också med den här festen. Naturligtvis tänker jag gå men känner egentligen inte att jag har så värst mycket gemensamt med de flesta på kontoret. Visst kan jag prata med tjejerna på min avdelning men de är ju allihop runt 40. Även om jag har daglig kontakt med flera andra, äter lunch och så samt har ärenden in till varann ibland så känner jag ju dem inte. Den enda jag till 100% känner att samtalet flyter på med då det rör andra saker än jobbet är faktiskt säljchefen Karsten. Him I like. Söt är han också. Lite taskig matchningsförmåga då det gäller kläder kanske.

Men det blir säkert kul.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ypperligt tillfälle att lära känna dem om inte annat! :) Och inte kan väl du ha problem att umgås med dem bara för att de är runt 40... ;) Ni får säkert jättekul.

Postat av: Ellinor

Maria: Det har du helt rätt i och det är anledningen till att jag tänker gå. Hrm.. nej - jag är ju inte direkt diskriminerande då det gäller ålder egentligen :) Fast det är svårare att hitta gemensamma nämnare med kvinnor som mest pratar om sina barn/hus/trädgård än med en man som K där vi egentligen aldrig tänker på att han är så pass gammal för att vi tänker så lika..

2007-05-10 @ 20:29:57
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se