Thailand

KRAVSPECIFIKATION:

Vacker natur, blått hav, vita stränder
Ej party-party - ej pensionärskoloni - ej skrikande kids
Icke att förglömma - ej prostitutionsturism (Pattaya?)
Gärna kunna "utforska" naturen = lite äventyr!

Var i Thailand ska man åka? Över jul och nyår. Krabi? Phi Phi? Khao Lak? Phuket?

Hjälp!!! / Thailandsnovisen

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Koh Tao är fantastiskt om ni aldrig varit där? Fantastiska stränder, mysigt partyliv, billigt, ingen prostitution etc. Min favoritö i Thailand.

Postat av: ida

Jag tror också på khao lak. Ska ni till phi phi är det superviktigt att ni tar den norra (?) delen. Där man först kommer in med båten pratar folk svenska och alla menyer är på svenska med typ köttbullar med lingonsylt :P
Krabi är helt okej men tror mer på nån ö

2007-05-20 @ 21:42:14
Postat av: Rebecca

Jag vill slå ett slag för min favoritö.. den ligger i östa thailand och heter Ko Chang. Mysigt, fint.. inte för mkt turister. (ngt år sen jag var där.. då var det så iaf.. ) fina stränder.. lättillgängligt från Bangkok..
Åk dit!!

2007-05-20 @ 22:21:56
URL: http://www.becca.webblogg.se
Postat av: Elle

Hej!
Jag var i Krabi med familjen för några år sedan, helt ok! Det finns flera fina öar på kort avstånd därifrån. (Stränderna på öarna runt Krabi klarade sig relativt bra efter flodvågen.) Min bror kom just hem från Thailand och han sa att Phi Phi-öarna var helt förstörda så det är inget att rek. Ett ställe som jag har hört flera säga att de åkt tillbaka till är Koh Samui (?). Det kanske är något värt att testa. Vad du än gör åk inte till Phuket. Kram/Elle

2007-05-21 @ 06:56:29
URL: http://sueellen.webblogg.se
Postat av: Louise

Jag var på Koh Samui över jul/nyår 2003/2004 men tyckte inte att det var någon höjdare. Tror att stället vi var i hette Chaweng beach eller något sådant - jag tyckte att det var rätt skabbigt.
På hela taget blev i alla fall jag väldigt illa berörd av prostitutionen som det fanns en hel del av där. När man hamnar på samma "buss" som två stora, feta australinsiska män med en liten thaitjej mellan sig är det lite svårt att tycka att livet är härligt. Det är den enskilt största orsaken till att jag inte är särskilt sugen på att åka tillbaka till Thailand.

2007-05-21 @ 07:30:49
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Johanna

Krabi, helt perfekt enligt mig. Lagom av allt, god mat, lagom shopping, underbara öar. Var i både Krabi, Phuket och Khao Lak förra året men bäst var utan konkurrens Krabi.

2007-05-21 @ 13:09:34
URL: http://sidentuss.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Alla: Oj, tack för alla tips! Supersvårt ju då alla rekommenderar olika platser :) Tippar på att det kommer bli antingen Khao Lak eller Krabi - förutsatt att vi nu bestämmer oss för Thailand, att åka dit över jul/nyår är dyyyyyrt..

2007-05-21 @ 17:31:50
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

Koh Samui, det är otroligt vackert där!!!

2007-05-21 @ 18:18:17
Postat av: Ida

Phuket!! Har varit där 2 gånger och längtar efter den 3:e!! Men i så fall Karon eller Kata - ej Patong! Phi Phi o Krabi är för små och lugna för en längre tid. Koh Samet o Koh Samui lär också vara fina..

2007-05-22 @ 18:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se