Höstig H&M-order

Nu har jag gjort det igen!!!

Tjoffat in en order på H&M alltså. Trots att jag vet att jag får skicka tillbaka hälften och trots att jag inte gillar H&M egentligen (ja, det är sant!). För billigt, för sladdrigt, för mycket se-ut-som-alla-andra.. Har ändå såklart en hel del därifrån i min garderob och tyvärr beror det på att det oftast är "Fröken Spara" i mig som får bestämma. Borde låta "Fröken Kvalitetsmedveten" få komma till tals lite oftare.

Nu blev det i alla fall en enkel vit
polotröja (enbart tänkt att ha under min snygga förklädesklänning - höstigt!), en vit cardigan (högst osäker på och kommer antagligen ta bort), en kort a-linjeformad höstjacka i svart (trots att jag redan köpt en mäkta fin i grått fiskbensmönster med bälte på Zara), några par strumpbyxor, ett par skinnhandskar samt en enkel kjol. Ja, just det - en vit kappa också. Höjden av dumhet, och jag har ett par alldeles utmärkta vinterkappor men jag passade så bra i den då jag testade på Fisketorvet idag.. Får se vad jag behåller och vad som hinner tas bort/läggas till.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Jag gjorde en beställning på 1800 kr och var övertygad om att behöva skicka tillbaka minst hälften som vanligt. Men älskade det mesta och tyckte om allt. Ska bara skicka tillbaka en byxa - som var för stor (glädjande när man är så stor som jag, brukar vara åt andra hållet)!

Postat av: Ellinor

Veronika: Grattis - alltid skoj att bli nöjd :)

2007-09-15 @ 18:16:36
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Anonym

hey, ingen av länkarna till kläderna funkar. inte just nu iaf...
jag har behållt en väst o ett par strumpor -det var ALLT av 6000kr jag behöll (många i minst två stlk:ar, därav summan)

2007-09-15 @ 18:57:37
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Punaniii: Strange. Oh well, får fixa det sedan. H&M har nog en väldigt hög andel returer av det som verkligen säljs. Man blir ALLTID besviken..

2007-09-15 @ 19:34:27
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: EvaP

Jag blir nästan aldrig besviken. Senaste ordern var på strax under 3000 och där var två "farfarslinnen" i storlek M som var för små - allt annat var perfekt. I nästa omgång för ungefär samma summa har jag beställt den stora väskan i mörkbrunt skinn, två gråa klänningar, en svart kjol och flera långärmade toppar, strumpbyxor i grått med mera.
Jag har nog en perfekt H&M storlek 42.
Jag gillar verkligen den butiken och att handla på Internet är urskoj!

2007-09-16 @ 08:44:46
URL: http://monkeytoys.com/evasfotodagbok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se