It's Friday I'm in love

Schwooop.. sa det så var det fredag igen! Fullständigt utmattad efter en vecka av twice the work = både Sverige och Norge, efter att Trine hux flux förra torsdagen meddelade att hon skulle ta en veckas semester och åka upp till mamma i Norge och slappa. Det är inte alltid lätt att arbeta tillsammans med f d egenföretagare - de är liksom vana att kunna ta ledigt lite då det passar dem. Juleferien kan hon dock glömma.. den är min (dvs klämdagarna 27-28/12)! Dansken och jag har visserligen inte ens bokat resa ännu, men en jul utomlands hoppas jag på att det blir i år!

Skulle behöva röja i min krigszon till rum ikväll, men det blir nog till att ta det piano istället - läsa lite i nya
boken. Tokbra, köp!


Kommentarer
Postat av: Helen

Hej, läste det du skrev om min blogg. Först stack det i hjärtat, sen fylldes det en blandning mellan sorg & lycka. Jag är ingen självupptagen läppstiftgalning, det skulle du nog inte tycka om du träffade mig i verkligheten ;) Men det är skönt att läsa din åsikt, för den är viktig. Och du har förmodligen lika rätt som fel. Och det spelar ingen roll hur självupptagen jag kan verka vara, jag tror JÄMT endå att jag alltid på något vis står ett kast under alla andra. Och jag delar egentligen med mig helst av styrkan jag fick av att bli mobbad under min uppväxt, än förmågan att kunna välja ut den perfekta maskaran. Nu är min blogg avstäng, så nog om det. Nu på min lediga datortid läser jag andra bloggar, och ska spana in din lite närmare. Kram "Confessions of a swedish blonde"

2007-09-08 @ 13:07:03
Postat av: Ellinor

Hej Helen! Jag tror inte att någon kan ge en 100%-ig riktig bild av sig själv genom en blogg och därför tror jag heller inte att du är sådan i verkligheten som du fick det att framstå i bloggen. Men du verkar också medveten om att du valde att kanske låta dina mer ytliga sidor synas lite mer än de övriga och det är inget fel i det - det gör jag bitvis också. Hoppas ändå att du tog till dig att jag faktiskt tyckte din blogg var läsvärd och bra skriven.. jag tycker det är tråkigt att du stängde ner den. Lycka till i framtiden! /Ellinor

Postat av: Veronika

Åh, Kungamordet är så bra. Jag kunde knappt lägga den ifrån mig när jag läste. :)

2007-09-08 @ 22:26:39
URL: http://sagoslott.wordpress.com
Postat av: Ellinor

Veronika: Samma här, vill inte att den ska ta slut!!!

2007-09-09 @ 15:21:27
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se